Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο από το Facebook

Εκεί οι πελάτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν ειδικές προσφορές και εκπτώσεις

Μια νέα υπηρεσία ετοιμάζεται να προσφέρει το Facebook στους χρήστες τους.

Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο σκοπεύει να προσφέρει σε επιχειρήσεις και καταστήματα τη δυνατότητα να παρέχουν στους πελάτες δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω WiFi.

Η πρόσβαση θα γίνεται μέσω Facebook routers με μόνη προϋπόθεση την είσοδο στο κοινωνικό δίκτυο.

Εκεί οι πελάτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν ειδικές προσφορές και εκπτώσεις.

Η νέα αυτή υπηρεσία που ήδη δοκιμάζεται σε περιορισμένο αριθμό εταιρειών, είναι επωφελής τόσο για τους πελάτες, όσο και για το Facebook, αλλά και τα καταστήματα: οι χρήστες έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, τα καταστήματα προβάλλονται και το Facebook λαμβάνει δωρεάν δεδομένα που αξιοποιεί για στοχευμένες διαφημίσεις.

---
Πηγή: techit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News