Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Η Ελληνίδα που έσωσε 18 παιδάκια από τον μακελάρη

Η Ελληνίδα που έσωσε 18 παιδιά από τον μακελάρη

Συγκλονίζει το θάρρος μιας Ελληνίδας που εργαζόταν ως βιβλιοθηκάριος στο σχολείο όπου ο 20χρονος, Άνταμ Λάντζα, άνοιξε πυρ σκοτώνοντας 20 παιδιά και έξι ενήλικες.

Ο λόγος για την Υβόννη Κεν. Στο άκουσμα των πυροβολισμών, πήρε τα 18 παιδιά της Τετάρτης Δημοτικού και τρεις συναδέλφους της και κλειστήκαν στη ντουλάπα για 45 λεπτά, με αποτέλεσμα να γλιτώσουν από τη δολοφονική μανία του 20χρονου.

Στη γενναιότητα της αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος τύπου της Αρχιεπισκοπής της Αμερικής, Σταύρος Παπαγερμανός.

Η δασκάλα Κέιτλινγκ Ρόιγκ, κατάφερε, και αυτή με τη σειρά της κατάφερε να κρύψει τους 15 μαθητές της στη ντουλάπα.

«Τους είπα: να ξέρετε ότι σας αγαπάω όλους πολύ. Πίστευα ότι αυτό θα ήταν το τελευταίο πράγμα που θα άκουγαν γιατί θα πεθαίναμε όλοι», είπε η Κέιτλινγκ Ρόιγκ, συγκρατώντας με δυσκολία τους λυγμούς της, σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News