Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Αναστέλλει τη λειτουργία του ο Απόλλων 1970 Κρύας Βρύσης

Η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι φυσικά δυσάρεστη για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Πέλλας

Αποσύρεται από το πρωτάθλημα παρά την καλή του πορεία ο Απόλλων 1970 Κρύας Βρύσης.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και πριν λίγες μέρες, η ομάδα αποφάσισε να αναστείλει όλες τις λειτουργίες της, λόγω δικαστικής απόφασης η οποία υποχρέωνε δύο μέλη της Διοίκησης και ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο Αστυνομικό Τμήμα δύο ώρες πριν και δύο ώρες μετά από κάθε αγώνα.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι φυσικά δυσάρεστη για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Πέλλας και είναι μία καλή αφορμή για να τονίσουμε ότι η βία στα γήπεδα μόνο σε μπελάδες μπορεί να βάλει τα Αθλητικά Σωματεία, τα οποία «ματώνουν» για να κρατηθούν ζωντανά μέσα στην κρίση.

7 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ? ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ? ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ? ΑΡΑΓΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΥΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγα ρε φιλε, χαλαρωσε. Ξεχνας τι ξυλο επεσε στην Κ. Βρύση πέρσι??? Καλα τους εκαναν, με την βία δεν κερδιζεις τπτ. Πανε και γυναικες κ παιδια στο γηπεδο. Λιγη σεβαση δεν βλαπτει!

      Διαγραφή
  2. μη λετε οτι να ναι δικαστικη αποφαση είναι για ξυλοδαρμο και μαλιστα άγριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡ.ΒΡΥΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ , ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ , ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΟ 6ΩΡΟ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ , ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ , 2 ΩΡΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ 2 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΤΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ..... ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ (μαλλον την ολυμπιαδα ) ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΗΤΡΩΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ , Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΕΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΚΑΘΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ , ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ( ακομη χειροτερα ) ... Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. επειδή δεν το διάβασα στο site μας στο στέλνω από αλλού αντεγραμμένο

    Βαριά «καμπάνα» του Πρωτοδικείου Γιαννιτσών για τους πρωταγωνιστές επεισοδίων στο γήπεδο της Κρύας Βρύσης

    Στις 3 Δεκέμβρη 2012 εκδικάστηκε τελικά η πολύκροτη υπόθεση των θλιβερών γεγονότων που έλαβαν χώρα στο γήπεδο της Κρύας Βρύσης στις 13-11-2011 στον αγώνα Απόλλων 1970 Κρύας Βρύσης – Ελπίδα Αχλαδοχωρίου, όπου παράγοντες και οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας μετά την ήττα τους προέβησαν σε άνανδρη επίθεση κατά του διαιτητή Ξυλουργίδη Αντώνη. Το δικαστήριο επέβαλλε σε 2 παράγοντες και 2 παίκτες της ομάδας Απόλλων 1970 Κρ.Βρύσης ποινή φυλάκισης 22 ΜΗΝΩΝ με τριετή αναστολή, εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της Κρ.Βρύσης κάθε 1η και 15η του μήνα, απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για 2 χρόνια και τέλος την υποχρέωση να παραμένουν στο Αστυνομικό Τμήμα 2 ώρες πριν και μετά από κάθε τοπικό αγώνα.
    Συγκεκριμένα για την ιστορία της υπόθεσης, μετά την λήξη του αγώνα ,παίκτες και οπαδοί προπηλάκισαν τον διαιτητή και την στιγμή της εισόδου του στα αποδυτήρια δέχθηκε επίθεση με γρονθοκοπήματα, κλωτσιές στα πλευρά από συγκεκριμένους παράγοντες και παίκτες που θεώρησαν μαγκιά και άθλο να επιτεθούν στον διαιτητή του αγώνα μετά την ομαλή λήξη του (σημειωτέον ότι καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα δεν συνέβη το παραμικρό ούτε αποβολή παίκτη ούτε καν κάποιο πέναλτι), η συνέχεια ήταν δραματική καθώς τον μικρό χώρο των αποδυτηρίων, οι κύριοι που σέβονται τον αθλητισμό και το σύνθημα ΟΧΙ ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ, τον μετέτρεψαν σε ρινγκ, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του διαιτητή, ο οποίος βρέθηκε λιπόθυμος στο πάτωμα. Μετά από αγωνιώδεις προσπάθειες διεκομίσθει με περιπολικό συνοδευόμενος από αστυνομικούς στο Κέντρο Υγείας Κρ.Βρύσης ,(καθώς άγνωστοι έσκασαν τα λάστιχα του αυτοκινήτου του) αλλά κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών, όπου οι γιατροί σύμφωνα με το πόρισμα που εξέδωσαν ανέφεραν κακώσεις σε όλο το σώμα, βαριά διάσειση και άλλα που δεν είναι της παρούσης να αναφερθούν, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί 5 ημέρες.
    Ως απάντηση στις πράξεις αυτές, η ΕΠΣ Πέλλας έλαβε απόφαση να επιβάλλει ως τιμωρία στους υπευθύνους ένα αστείο χρηματικό ποσό και τιμωρία της έδρας για 4 αγωνιστικές, γεγονός που προκάλεσε τότε, την έντονη αντίδραση του διαιτητή Ξυλουργίδη Αντώνη, ο οποίος σε επιστολή του μετά το συμβάν είχε υποστηρίξει μεταξύ άλλων τα εξής «Είναι φτωχό και επικίνδυνο την στιγμή που κινδυνεύουν ζωές μέσα στα γήπεδα κάποιοι να παίζουν φτηνό πολιτικό πόκερ. Με την κατάπτυστη απόφαση της, η ΕΠΣ Πέλλας ανοίγει τον δρόμο σε επίδοξους τζάμπα μάγκες να χτυπούν αδιακρίτως όποτε και όποιον θέλουν..Δυο μέτρα και δυο σταθμά παντού και οι διοικούντες της ΕΠΣ θα θερίσουν αυτά που έσπειραν».
    Σε δήλωση του, μετά την καταδίκη των κατηγορουμένων, ο Αντώνης Ξυλουργίδης είπε : «Νιώθω δικαιωμένος. Όσοι εκλαμβάνουν το άθλημα του ποδοσφαίρου ως ευκαιρία για να αναδείξουν τις ανασφάλειες και τον αυταρχισμό τους πρέπει να τίθενται αυτόματα εκτός των γηπέδων, με την απόφαση αυτή παίρνουν την απάντησή τους οι εγκληματίες που δεν διστάζουν να θέσουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές αλλά αναδεικνύεται και το βρώμικο παρασκήνιο του ποδοσφαίρου. Την απόφαση του δικαστηρίου ας την διαβάσουν στην ΕΠΣ Πέλλας για να αντιληφθούν τι σημαίνει δικαιοσύνη».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κρίμα για τον Πρίγκιπα του Κάμπου!! Η ειρωνεία είναι στα λόγια-επιστολή του διαιτητή!!Επιτέλους, για να σταματήσει η βία στα γήπεδα, θα πρέπει να σταματήσει και η διαφθορά και η παράγκα της διαιτησίας..Ντροπή σας κύριοι διαιτητές!! Είστε οι μοναδικοί υπεύθυνοι για την τραγωδία των ιστορικών ερασιτεχνικών σωματείων, οι οποίοι παλέβουν και μοχθούν καθημερινά να εξειγυάνουν με κάθε δυνατό τρόπο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο!! Ντροπή σας!! Ένας φίλαθλος από Όρμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News