Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

ΕΠΣ Πέλλας: Η Α1 στη σέντρα - Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Ο συνεργάτης του Aridaia News Γιώργος Μπίνος γράφει για τους αγώνες πρωταθλήματος του Σαββατοκύριακου και κάνει τις δικές του προβλέψεις και εκτιμήσεις:

Θεωρητικά εύκολο παιχνίδι δίνει ο πρωτοπόρος ΜΑ Ν. Μυλοτόπου μέσα στην έδρα του με τον Μακεδονικό Ίδας με την ομάδα του Λάζαρου Μακρίδη να παραμένει το ακλόνητο φαβορί για την νίκη χωρίς όμως αυτό να είναι αρκετό από μόνο του για να δώσει τους τρεις βαθμούς, αφού οι φιλοξενούμενοι θα αγωνιστούν χωρίς άγχος και σίγουρα δεν έχουν να χάσουν κάτι, πράγμα που μπορεί να τους κάνει επικίνδυνους αν τους υποτιμήσουν οι γηπεδούχοι.

Στην Καλή η τοπική καταδικασμένη Νίκη υποδέχεται τον ΜΑ Πέλλα σε ένα ματς που οι φιλοξενούμενοι είναι το μεγάλο φαβορί για την νίκη και αν παίζουν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους αναμένεται να μην έχουν πρόβλημα για να πάρουν τους τρεις βαθμούς αφού οι γηπεδούχοι δείχνουν αδύναμοι με πολλά πιτσιρίκια στην σύνθεση τους, όμως αν κάποια ομάδα τους υποτιμήσει δεν αποκλείεται να χάσει βαθμούς.

Στην Αριδαία έχουμε το ντέρμπι της αγωνιστικής όπου ο Αλμωπός θα υποδεχτεί τον Άρη Προφήτη Ηλία και μοναδικός στόχος για τους κυανόλευκους θα είναι η νίκη που θα τους κρατήσει σε επαφή με τους πρωτοπόρους και λόγω έδρας έχουν το προβάδισμα. Όμως και οι φιλοξενούμενοι δείχνουν ιδιαίτερα φορμαρισμένοι αυτό το διάστημα και θα κατέβουν για την νίκη θέλοντας να συνεχίσουν το σερί των επιτυχιών τους με τον στόχο να καταδιώξουν τους πρωτοπόρους.

Στην Όρμα ο τοπικός ΜΑ Ορμας, στο ντεμπούτο του Μιχάλη Μαυρίδη στον πάγκο, υποδέχεται τον Εδεσσαϊκό σε ένα ματς όπου το φαβορί σίγουρα είναι οι "τριαινοφόροι" και λόγω του ονόματος τους αλλά και των καλών εμφανίσεων τελευταία. Από την άλλη οι γηπεδούχοι που μέχρι τώρα κάνουν εξαιρετική πορεία δεν έχουν να χάσουν τίποτα από το παιχνίδι και θα αγωνιστούν ελεύθερα κάτι που τους κάνει πολύ πιο επικίνδυνους.

Στον Εξαπλάτανο η τοπική Δόξα υποδέχεται τον Ορφέα Ριζαρίου σε ένα ματς χωρίς αύριο για τους "μαυραετούς" που θέλουν να ... μαζέψουν το κακό ξεκίνημα και να ξεκολλήσουν από τις επικίνδυνες θέσεις, ενώ δείχνουν μια ανάκαμψη στα τελευταία παιχνίδια κάτι που τους δίνει σοβαρές ελπίδες για το τρίποντο. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι του Κώστα Μαλουμίδη είναι από τις πλέον επικίνδυνες ομάδες παρότι παρουσιάζουν μια αγωνιστική κάμψη στα τελευταία παιχνίδια και δεν θα θεωρηθεί περίεργο αν φύγουν με την νίκη από το ματς αυτό.

Στη Ν. Πέλλα ο τοπικός ΜΑ που αγνοεί την νίκη αρκετό διάστημα υποδέχεται τον Όλυμπο Αψάλου και σίγουρα θέλει τους τρεις βαθμούς αφού είναι από τα ματς που πρέπει να κερδηθούν αν θέλει να ελπίζει για απευθείας παραμονή. Αν παίξει σύμφωνα με όσα έχει δείξει μπορεί να πάρει τους βαθμούς έχοντας το προβάδισμα και λόγω έδρας. Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν πάντα επικίνδυνοι και θα προσπαθήσουν για το θετικό αποτέλεσμα στη μάχη που δίνουν για να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Στα Γιαννιτσά ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τον Απόλλων Κρύα Βρύσης σε ένα ματς όπου και οι δυο ομάδες καίγονται για τους βαθμούς. Οι γηπεδούχοι του Πόλυ Χαραλαμπίδη έχουν ελαφρύ προβάδισμα λόγω έδρας και καλύτερης αγωνιστικής κατάστασης, αυτό όμως πρέπει να αποδειχτεί μέσα στο γήπεδο αν θέλουν το τρίποντο. Ο πάλαι ποτέ κραταιός πρίγκιπας του κάμπου μέχρι στιγμής σίγουρα είναι η αρνητική έκπληξη της Α1 και θα προσπαθήσει να σώσει τα προσχήματα στο δεύτερο γύρο ξεκινώντας από το ματς αυτό όπου θέλει θετικό αποτέλεσμα και θα τα δώσει όλα για να το πετύχει.

8 σχόλια:

  1. kurie mpino mporeitai na mathete an tha dieksaxthei to mats eksaplatanos-rizari ???? Giati to ghpedo thimizei perissotero se pagodromio para se ghpedo podosfairou!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για αναβολη πανε τα πιο πολλα.Λυπηθειτε τα παιδια που παιζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kalws tous...kalws ta paidia 3-0 O MYLOTOPOS ThN IDA!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΣΙΜΠΑΕΙ ΠΟΝΤΑΛΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News