Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Εμβολιάστηκαν 50 σκυλιά για τη λύσσα στο Λουτράκι Αλμωπίας

Φωτογραφίες: Πέτρος Λυσίτσκας

Μεγάλη είναι η κινητικότητα που παρατηρείται γύρω από το θέμα της λύσσας, μετά τα τελευταία κρούσματα που υπήρξαν στην Μακεδονία.

Ο Κυνηγητικός Σύλλογος Αλμωπίας με ανακοίνωσή του κάλεσε τους κυνηγούς να εμβολιάσουν τα σκυλιά τους, για την αποφυγή εξάπλωσης της ύπουλης ασθένειας.

Σήμερα Παρασκευή στο Λουτράκι Αλμωπίας ομάδα κυνηγών και απλών πολιτών εμβολίασαν τα ζώα τους, 50 στον αριθμό, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, με τη βοήθεια του κτηνιάτρου κ. Δονικίδη.

Καλό θα είναι όλοι μας να ευαισθητοποιηθούμε, καθώς αν γίνουν αυτά που πρέπει, τότε δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Ο πανικός δεν είναι λύση, καθώς μπορεί να μας οδηγήσει σε λάθος δρόμο και να χάσουμε την ουσία.

Είναι σημαντικό να υπάρξει πρόληψη, ώστε να μην βρεθούμε προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Δείτε φωτογραφίες:




Φωτογραφίες: Πέτρος Λυσίτσκας

4 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News