Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Συγκλονιστική ιστορία - Είπε για πρώτη φορά "μαμά" στα 57 του χρόνια!

Δείτε το βίντεο

Η μητέρα του δεν μπορεί να τον δει γιατί έχει χάσει μεγάλο μέρος της όρασής της!

Ο Στηβ, δεκαπέντε ημέρες μετά τη γέννησή του, εγκαταλείφθηκε από τη βιολογική μητέρα του στο βρεφοκομείο και ενάμισι χρόνο αργότερα υιοθετήθηκε από ένα ζευγάρι Αμερικανών.

Πενήντα έξι χρόνια μετά, επιστρέφει στην πόλη που γεννήθηκε προκειμένου να βρει τις ρίζες του και πιο συγκεκριμένα να εντοπίσει τα ίχνη της βιολογικής μητέρας του.

Ο Στηβ έμαθε για την υιοθεσία του από πολύ μικρός και συνέχεια αποσπούσε, από τους ανάδοχους γονείς του, πληροφορίες για την ιστορία της γυναίκας που τον έφερε στον κόσμο.

Έτσι, μαθαίνοντας την ιστορία της, αλλά και τους λόγους που την ανάγκασαν να τον εγκαταλείψει, την αγάπησε χωρίς να την γνωρίζει.
Πάντα προσπαθούσε να την εντοπίσει χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα. Ποια είναι η τραγική ιστορία της παραλήπτριας που θα συγκλονίσει τον αποστολέα;

Μοιράστηκε ποτέ με κανέναν το μεγάλο της μυστικό και πώς αυτό σημάδεψε τη ζωή της;

Γιατί η παραλήπτρια πήρε την απόφαση να μην ανοίξει το πακέτο της;

Δείτε το βίντεο:
 

1 σχόλιο:

  1. ΣΤΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ Η ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΠΩΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News