Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

ΕΠΣ Πέλλας: Η βαθμολογία της Α' κατηγορίας

Δείτε τη βαθμολογία των δύο ομίλων της Α' κατηγορίας όπως διαμορφώνεται μετά τους αγώνες του Σαββατοκύριακου 8 και 9 Δεκεμβρίου 2012:


1ος όμιλος
 

2ος όμιλος
 

22 σχόλια:

  1. εσεις που περνατε την βαθμολογια ρε ασχετοι για εξηγηστε στον κοσμο τι ειναι η μπλε γραμμη κατω απο τον πεμπτο στην βαθμολογια και στους δυο ομιλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να σας απαντησω ο ιδιος γιατι δεν μπορειτε να παραδεχτητε στον κοσμο οτι δεν ξερετε τι σας γινετε.λοιπον η μπλε γραμμη που βαλατε ειναι λαθος ξυπνηστε. ο πρωτος βγαινει α1 ο δευτερος αμα εχει 5 ποντους διαφορα απο τον τριτο βγαινει και αυτος απευθειας α1 τωρα αν δεν εχει 5 ποντους διαφορα ο δευτερος απο τον τριτο με το τελος της αγωνιστηκης περιοδου τοτε εχουμε αγωνες μπαραζ και εξηγω. τα ζευγαρια θα ειναι (3-6) (4-5)νοκ αουτ παιχνιδια στην εδρα του τριτου και τεταρτου .οι νικητες αυτων των ζευγαριων παιζουνε νοκ αουτ ματς στην εδρα αυτου που κατεληξε πιο πανω στη βαθμολογια του πρωταθληματος και ο νικητης αυτου του ματς παιζει νοκ αουτ ματς μεσα στην εδρα του δευτερου για το πια ομαδα θα ανεβει στην α1. οποτε αμα θελετε το σαββατοκυριακο μετα τα ματς να βαλετε μπλε γραμμη να την βαλετε κατω απο τον εκτο(6) της βαθμολογιας και οχι κατω απο τον πεμπτο(5)αμα δεν καταλαβατε την δευτερα τα ξαναλεμε.

      Διαγραφή
    2. Αν δεν σου αρέσει μην διαβάζεις το Aridaia News. Το επίπεδό σου φαίνεται από τον τρόπο που εκφράζεσαι. Εδώ γίνεται μία προσπάθεια και εσύ προσπαθείς να πιαστείς από ένα λάθος για να βγάλεις χολή. Καλή σου μέρα και στο καλό!

      Διαγραφή
    3. ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ ΣΤΡΑΒΑΔΙ 10:32:

      Α΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

      Το πρωτάθλημα διεξάγεται σε δύο (2) ομίλους των 16 ομάδων με τον παρακάτω τρόπο:
      Α. Ολοκληρώνονται οι διπλοί αγώνες (α’ και β’ γύρος) σε κάθε όμιλο και σε περίπτωση ισοβαθμίας ομάδων (του ίδιου ομίλου), προκειμένου για θέσεις που δίνουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες των επόμενων φάσεων (διεκδίκησης προβιβασμού, αποφυγής υποβιβασμού), κατά τα κατωτέρω, ισχύουν οι παράγραφοι 5, 6, 7 και 8 του άρθρου 20 του Κ.Α.Π.
      Έτσι, σε κάθε όμιλο οριστικοποιείται η κατάταξη των ομάδων στις θέσεις από 1 μέχρι και 16 (κανονική περίοδος).
      Η πρωταθλήτρια ομάδα κάθε ομίλου ανέρχεται (απευθείας) στην Α1 Ερασιτεχνική κατηγορία για την περίοδο 2013 - 2014.
      Εάν η δευτεραθλήτρια ομάδα για την περίοδο 2012 – 2013 έχει βαθμολογική διαφορά από την τριταθλήτρια μεγαλύτερη ή ίση των 5 βαθμών δεν διεξάγονται αγώνες play-offs και ανέρχεται στην Α1 κατηγορία για την περίοδο 2013 - 2014.

      Β. Οι ομάδες που κατέλαβαν τις θέσεις από τη 2η μέχρι και την 5η, σε κάθε όμιλο, στην κανονική περίοδο, συμμετέχουν στη διαδικασία προβιβασμού (play - offs) στην ανώτερη κατηγορία με την εξής σειρά αγώνων:

      Διαγραφή
    4. 10:32 ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΙ. ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΘΕΣΗ ΜΠΑΡΑΖ; ΚΑΛΑ ΣΕ ΤΑΠΩΣΕ Ο ΦΙΛΟΣ 11:07 ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΕΙ OFF SITE. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ......

      Διαγραφή
  2. οτι εγραψα πιο νωρις τα ιδια εγραψες ρε ασχετε με την διαφορα οτι εισαι πιο ασχετος απο αυτον που εβαλε την βαθμολογια .που τις ειδες τις 16 ομαδες ρε και που κολαει η παραγραφος β που εγραψες .καμια σχεση ο ενας ομιλος με τον αλλον απο τον α ομιλο πεφτουνε τρεις επειδη ειναι 15 ομαδες και απο τον β ομιλο πεφτουνε δυο. οσο για την μπλε γραμμη που βαλετε κατω απο τον πεμπτο επειδη καταλαβες τις μακακιες που κανετε και τα λαθοι πας να τα μπαλωσεις και γραφεις ασυναρτησιες. 16 ομαδες λεει αχχαχαχαχαχαχαχχαχααχαχχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν το ανεβαζετε ε; τελος παντων η παραγραφος β που εγραψες δεν κολαει πουθενα τα αλλα που εγραψες συμφωνεις μαζι μου εγω τα εγραψα πιο νωρις αλλα πες ρε φιλε τις 16 ομαδες που τις ειδες; αμα ητανε 16 ομαδες ο καθε ομιλος θα ειχαμε και πλει-αουτ τα λεω καλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παιζει και ο εκτος μπαραζ η μπλε γραμμη κατω απο τον εκτο την δευτερα μην ξεχασετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τα λαθοι να διωρθωνοντε οχι απαντησεις να χαμε να λεγαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μας ειπε και στραβαδι ο ασχετος αντι να πει ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ SITE ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ναι ρε εσυ φιλε του ασχετου που εβαλε και προκυριξη χαχαχαχαχαχαχααχχα παιζει και ο εκτος μπαραζ εφοσον δεν βγει ο δευτερος με διαφορα 5 ποντων και πανω. απο τι στιγμη που θα εχει μπαραζ παιζει και ο εκτος (3-6) (4-5) μην ξεφτελιζεστε αλλο ρωτηστε καποιον που ξερει καλυτερα απο εσας και μετα περιμενω την συγνωμη σας ασχετοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. min toy apantate vre tou xerola. afiste ton na milaei monos tou. fantasteite peri tinos prokeitai gia na kathete na grafei sxolia stis 5 to prwi. kanas gelios kafros tha nai. aridaianews, paraklisi na mhn dimosieveis ta sxolia toy giati mas kourase.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. παιδια σιωπη. μιλαει ο παντογνωστησ. οι υπολοιποι θα κανουμε μοκο. ο καθε ξεφτυλασ εδω μεσα λεει τις ηλιθιοτητεσ του και το παιζει ξερολασ. αφου τα γνωριζεισ τοσο καλα γραφε εσυ τα αθλητικα. ανιδεε. απο τισ 5 το πρωι σε ενα κομπιουτερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. η αληθεια ποναει ρε βουνισιοι; παιζει και ο εκτος ρεεεεεεεεεεεμε κανετε και γελαω ρε ασχετοι ασχοληστε και με τις προκυρηξεις χαχαχαχχαχαχαχαχαχααχαχαχα παιζει και ο εκτος ρεεεεεεεεεεεε βοδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. emeis vodia esy gidiiii!!! ai trava na armexeis kamia katsika kai asto to podosfairo gia autous pou gnwrizoun.

      Διαγραφή
    2. χαχαχαχαχαχαχαχαχα... Ο 12:24 ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣΣΣΣ... ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΚΑΣΕΙ... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    3. εσυ φιλε οταν πας στο τελος του πρωταθληματος και δεις εναν αγωνα μπαραζ μεταξυ 3-6 πες μου αμα θελεις ποσο βλακας θα νιωσεις εκεινη την μερα;

      Διαγραφή
  12. κυριε παπαντωνιου παρε θεση για να ξερουνε τα παιδακια αμα παιζει ο εκτος μπαραζ η οχι εσυ λες αληθειες παρε θεση τζιμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. agori thn paleveis katholoy. vges na pieis kana kafe na deis kana koritsaki na staniareis. den thn paleveis katholou se leo. ektithese oso milas. eutyxws eisai anwnymos. gelaei o kosmos me thn emoni sou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν ηξερα οτι θα εμφανιστουν τοσοι πολοι ασχετοι σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα εκτος και εισαι ενας αλλο αυτο. κυριε ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ μην τους αφηνετε να κοιμουντε.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News