Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Ακόμα σκοράρει ο Μέγας Αλέξανδρος Ν. Μυλοτόπου

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Έκαναν δώρο στον εορτάζων πρόεδρο Λευτέρη Κιοκπασόγλου!

Εντυπωσιακός ο ΜΑ Ν. Μυλοτόπου σκόρπισε τον Μακεδονικό Ίδας με το ευρύ σκορ 9-1 και συνεχίζει ακάθεκτος την εκπληκτική φετινή πορεία.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκει αποκλειστικά στους γηπεδούχους που μπήκαν δυνατά και με απανωτά τέρματα πήραν σαφές προβάδισμα για την νίκη αφού οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν αδύναμοι ενώ είχαν και ελλείψεις βασικών παιχτών που κόστισαν μειώνοντας την δυναμικότητα των νεοφώτιστων.

Στην επανάληψη το ίδιο σκηνικό αφού οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς ανώτεροι και έκαναν ότι ήθελαν ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν λύσεις για να τους αντιμετωπίσουν και έτσι γνώρισαν την συντριβή.

Στο 4' με απευθείας φάουλ ο Μιχάλης Γκότσης έγραψε το 1-0, ενώ ο Μανώλης Οφίδης έκανε στο 19' το 2-0 για τους πρωτοπόρους.

Στο 21' ήταν η σειρά του Αντρέα Ρίτε να σκοράρει και να ανεβάσει το σκορ σε 3-0 ενώ ο ίδιος παίχτης στο 38' έγραψε το 4-0.

Το σκορ για το πρώτο ημίχρονο έκλεισε στο 43' ο Μιχάλης Γκότσης που έκανε το 5-0, ενώ ο ίδιος παίχτης με δυο γκολ ακόμα στο 55' και 58' αύξησε τον δείχτη των γκολ σε 7-0 ενώ σημείωσε παράλληλα καρέ τερμάτων.

Στο 72' ο Πασχάλης Μπέντσης μείωσε σε 7-1 όμως στο 79' ο Μανώλης Οφίδης πέτυχε το 8-1 ενώ στο 82' ο πέτυχαν το τελικό 9-1 με τον Μιχάλη Γκότση.

Στο 76' ο Τρύφων Δημητρίου του Μακεδονικού εκτέλεσε πέναλτι άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ο Πέτρος Διδασκάλου

7 σχόλια:

  1. τι να σχολιασουμε......merry christmas and happy new year

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ ΜΠΙΝΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ, ΟΜΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ, ΚΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΣΦΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. PSA3TE K ESEIS SUNTAGH MYLOTOPOU....M LIGA LEFTA K M XAMHLO MESO ORO HLHKIAS T PAIDIA KANOUNE THAYMATA....OI PODOSFAIRISTES EINAI PSYXWMENOI K EINAI K FETOS H KALYTERH OMADA!!!EXEI POLY GRHGORA AKRA....MONO AN T THELHSOUNE OI IDIOI THA XASOUNE K PALI TN 1 THESH...OI ALLOI PROEDROI PLHRWNETE PAIXTES P DN SAS VGAINOUNE...PX PROFHTHS HLIAS....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. an ennoeis idas makedonikos pali 9 tha fas..alla eisai kai PAOK blepw auto einai problima gia to xwrio mas sta 2 tha stamatisoume..

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News