Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Εύκολο πέρασμα του Εδεσσαϊκού από την Ίδα

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Εντυπωσιακός ο Εδεσσαϊκός πέρασε εύκολα από την Ίδα όπου συνέτριψε με σκορ 4 – 0 τον τοπικό Μακεδονικό και δείχνει να ανακάμπτει σιγά-σιγά μετά τα άτυχα αποτελέσματα που είχε.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, έδειχναν να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να καταφέρνουν να πετυχαίνουν το γκολ που έδινε το προβάδισμα, ενώ από την άλλη οι γηπεδούχοι με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς προσπάθησαν να κρατήσουν μακριά από την εστία τους και εν μέρει τα κατάφεραν εκτός από μία φάση όπου πλήρωσαν μια αδράνεια στην άμυνά τους.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι και πάλι μπήκαν καλύτερα και αφού σκόραραν νωρίς το ματς είχε διαδικαστικό χαρακτήρα αφού ήταν ανώτεροι και οι γηπεδούχοι παρά τις φιλότιμες προσπάθειές τους δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα από έναν σαφώς καλύτερο και ανώτερο αντίπαλο.

Στο 23’ ο Δημήτρης Λαφαζανίδης έγραψε το 0 – 1 και πάγωσε το γήπεδο ανοίγοντας το σκορ για τον Εδεσσαϊκό ενώ στο 53’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι και ο ίδιος παίκτης ευστόχησε γράφοντας το 0 – 2.

Στο 64’ έγινε το 0 – 3 για τους τριαινοφόρους από τον Στέλιο Ρέντζια που έδωσε τέλος στον αγώνα ενώ στο 90’ ο νεαρός Βαγγέλης Μουτσάρας έγραψε το 0 – 4 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των Εδεσσαίων.

Διαιτητής του αγώνα η Κατερίνα Καραγιάννη με βοηθούς τους Συρώκα και Δεμερτζή Ν.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News