Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Διαβάστε τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας, όπως τα κατέγραψε ο συνεργάτης του Aridaia News Γιώργος Μπίνος:

Σημαντικό τρίποντο πήρε ο Ηρακλής Αγίου Λουκά με αντίπαλο μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Άρης Αμπελείων. Η ομάδα του Τόλη Κουτσού με άριστη αγωνιστική πειθαρχία χτύπησε σε κρίσιμο σημείο με τον Σιδηρόπουλο και στο τέλος χαμογέλασε με τους τρεις βαθμούς.

Άτυχος στάθηκε ο νεαρός άσσος του Φίλιππου Σταυροδρομίου Αλέξης Κίκε που τραυματίστηκε σε τροχαίο και αυτός ήταν ο λόγος της αναβολής του αγώνα με τους Γαλατάδες. Εμείς του ευχόμαστε περαστικά και σιδερένιος στα γήπεδα.

Δεύτερο χατ-τρικ για το νεαρό άσσο της Ένωσης Τσάκων Χρήστο Πέτσο ακριβώς με την λήξη του πρώτου γύρου. Ο ταλαντούχος παίκτης απαλλαγμένος από τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις αναμένεται να είναι βελτιωμένος προς το καλύτερο στον δεύτερο γύρο.

Με εμφανίσεις όπως αυτή του πρώτου ημιχρόνου στο Ριζάρι σίγουρα ο Αλμωπός έχει μεγάλες ελπίδες στη μάχη της κορύφωσης. Το θέμα βέβαια είναι να σταθεροποιήσει την απόδοσή του στον δύσκολο δεύτερο γύρο όπου η ομάδα του Βαγγέλη Ντίσιου θέλει να εκτοπίσει τους πρωτοπόρους.

Ανεβαίνει αγωνιστικά ο νεαρός άσσος της Δόξας Εξαπλατάνου Μπίλης Κυριακίδης που δείχνει να βρίσκει τα πατήματά του σιγά-σιγά και μπορεί στον δεύτερο γύρο να βοηθήσει την ομάδα του στη μάχη της παραμονής στην Α1.

Ξεκούραση για τον Ολυμπιακό Γαλατάδων αφού αναβλήθηκε το ματς με το Σταυροδρόμι για τους γνωστούς λόγους. Έτσι η ομάδα του Νίκου Αντωνά ξεκουράστηκε με τους παίκτες να παίρνουν ανάσες ενόψει της συνέχειας στον δρόμο για τον τίτλο.

Όλα τα έκαναν οι Γιώργος Μουρουζίδης και Σπύρος Κουλούρης για τον Άρη Προφήτη Ηλία στο γειτονικό ντέρμπυ με την Καλή καθώς ο πρώτος πέτυχε 4 τέρματα και ο δεύτερος 2 σε ένα παιχνίδι όπου η νίκη ήρθε πολύ πιο εύκολα από ότι περίμεναν κάποιοι.

Με αντεπίθεση διαρκείας στα τελευταία λεπτά η Νίκη Αξού έκανε την ανατροπή μέσα στον Φίλιππο Γιαννιτσών και πήρε το σημαντικό τρίποντο. Άνθρωπος της τελευταίας στιγμής ο Αντώνης Ρομάντζης που σκόραρε σε νεκρό χρόνο σκοτώνοντας τους αντιπάλους.

Εντυπωσίασε ο ΠΑΟ Ξιφιανής που παρά τις ελλείψεις τους και τον αιφνιδιασμό από την Κερασιά κατάφερε να πετύχει 5 τέρματα και να φτάσει σε μια νίκη που σίγουρα προκάλεσε σχόλια από τους φιλάθλους.

Βαριά εντός έδρας ήττα υπέστη ο Όλυμπος Αψάλου αφού στο ματς με το Ν. Μυλότοπο φάνηκαν οι αμυντικές αδυναμίες και η απογοήτευση από ένα σημείο του αγώνα ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να ανακάμψει η ομάδα στην προσπάθειά της για να σωθεί.

Εντυπωσιακός ο Εθνικός Γιαννιτσών πήρε το γειτονικό ντέρμπυ με το Μελίσσι και επανήλθε στις επιτυχίες με το νεαρό επιθετικό του Γιώργο Μωϋσίδη να πετυχαίνει δύο τέρματα και να δείχνει το σπάνιο ταλέντο του.

Με ηγέτη το νεαρό επιθετικό Σταύρο Σπρίτο που έκανε… όργια στην επίθεση αλλά και τον «Λούπου» να δείχνει τη μεγάλη του αξία ο Άρης Λουτρακίου πήρε εύκολα το τρίποντο στο ματς με την Άρνισσα δείχνοντας την μεγάλη του δύναμη εντός έδρας.

Δεν έδειξε να είναι σε καλή μέρα η Δόξα Μελισσίου που παραδόθηκε στον Εθνικό Γιαννιτσών στο γειτονικό ντέρμπυ και έχασε ένα ματς στο οποίο περίμενε το θετικό αποτέλεσμα.

Παρά την καλή του εμφάνιση ο ΠΑΟ Φιλώτειας δεν τα κατάφερε απέναντι στην πρωτοπόρο Ελπίδα Έδεσσας και έτσι παραμένει στην… εντατική της βαθμολογίας. Οι Βραζιλιάνοι ήταν καλύτεροι από άλλα ματς και δείχνουν ότι με λίγη προσπάθεια και τύχη ίσως ανακάμψουν.

Τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα πήρε ο ΜΑ Ν. Μυλοτόπου που πέρασε άνετα από την Άψαλο δείχνοντας ότι έχει ψυχή και ποιότητα. Η ομάδα του Λάζαρου Μακρίδη αντέχει και συνεχίζει να εκπλήσσει, άλλωστε να μην ξεχνάμε ότι είναι ο περσινός νταμπλούχος του Ν. Πέλλας.

Τις γνωστές αδυναμίες των εκτός έδρας αγώνων δεν ξέχασε ο Άρης Αμπελείων που γύρισε χωρίς βαθμούς από τον Άγιο Λουκά. Αν δεν φέρνεις βαθμούς από έξω δύσκολα βάζεις στόχους για κάτι παραπάνω από μία καλή πορεία.

Ένα παιχνίδι που έδειχνε ότι μπορεί να μην το χάσει ο Φίλιππος Γιαννιτσών τουλάχιστον, καθώς προηγούνταν 10 λεπτά πριν τη λήξη τελικά στο τέλος όχι μόνο ισοφαρίστηκε αλλά γνώρισε και την ήττα με το μέλλον του να μοιάζει αβέβαιο.

Δεν ήταν σε καλή μέρα επιθετικά ο ΜΑ Εσωβάλτων και έφυγε με την ισοπαλία από το Παλαίφυτο αφού το λευκό ισόπαλο αποτέλεσμα επιβράβευσε τις προσπάθειες των παικτών του Μάκη Γκίλη.

Πιο δύσκολα απ’ ότι περίμενε πέρασε από την Φιλώτεια η Ελπίδα Έδεσσας που συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στον όμιλό της. Οι παλιοσειρές Λάζαρος Τουρμάνης και Θωμάς Ουζούνης ήταν οι σκόρερς για τους πρωτοπόρους.

Άσφαιρος φάνηκε ο Άρης Παλαιφύτου και έτσι πήρε μόλις τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα του στο ματς με τα Εσώβαλτα. Η ομάδα του Νίκου Κανελιάδη προσπάθησε για τη νίκη όμως όταν δεν σκοράρεις εντός έδρας δύσκολα πετυχαίνεις κάτι καλό.

Μέτριος ο ΜΑ Άρνισσας ηττήθηκε φυσιολογικά μέσα στο Λουτράκι και έμεινε πίσω στο κυνήγι της πρωτιάς. Ο αρχικός στόχος που είναι η συμμετοχή στα πλαίη οφ παραμένει και στα επόμενα παιχνίδια θα δώσουν μάχη για να επανέλθουν στις επιτυχίες.

Απογοήτευσε ο ΠΑΟ Κερασιάς μέσα στην Ξιφιανή όπου παρά το καλό ξεκίνημα η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη με αποτέλεσμα να έρθει μια βαριά ήττα για την ομάδα του Γιώργου Γιαννούλτση που δεν πίστευε αυτά που έβλεπε.

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητηρια σε όλες τις ομαδες που ξοδευουν χρήματα σε καιρό! κρίσης.Μπράβο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News