Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

«Θα θέσω υποψηφιότητα για να κερδίσω»

«Επιστρέφω με λύπη στη δημόσια ζωή»

Μετά από μήνες φημών και σεναρίων ότι θα είναι υποψήφιος για την πρωθυπουργία της Ιταλίας ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ανακοίνωσε τελικά και επίσημα την πολυαναμενόμενη επιστροφή του.

«Θα θέσω υποψηφιότητα για να κερδίσω» αποκάλυψε σε δημοσιογράφους σε προπόνηση της ομάδας που ανήκει στον όμιλο του, της Μίλαν. «Επιστρέφω με λύπη στη δημόσια ζωή» είπε σε δημοσιογράφους ο «Καβαλιέρε», όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο TGCOM24, το οποίο του ανήκει.

«Και πάλι το κάνω από αίσθημα ευθύνης», πρόσθεσε ο πρώην πρωθυπουργός και ανέφερε ότι το κόμμα του ο Λαός της Ελευθερίας θα υπερψηφίσει τον προϋπολογισμό του επόμενου έτους.

Ο Μπερλουσκόνι ανακοίνωσε την πρόθεσή του να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για την πρωθυπουργία δύο ημέρες αφού το PDL απέσυρε την υποστήριξή του στην κυβέρνηση του πρωθυπουργού Μάριο Μόντι.

Αρκετοί αναλυτές υποστηρίζουν ότι η απόφαση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι ήρθε μετά την ανακοίνωση ότι η κεντροαριστερά θα πάει ενωμένη στις κάλπες με τον Πιέρ Λουίτζι Μπερσάνι και ο «Καβαλιέρε» θεωρεί ότι μπορεί να τον αντιμετωπίσει επιτυχημένα στις εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News