Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Η επίσημη έναρξη της Χριστουγεννιάτικης Πλατείας στην Αριδαία

Τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012 στην Κεντρική Πλατεία Αριδαίας

Τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:30 θα πραγματοποιηθεί η επίσημη έναρξη της χριστουγεννιάτικης πλατείας στην Αριδαία.

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική του Δήμου Αλμωπίας θα δώσουν έναν άκρως γιορτινό τόνο, ενώ ο Άγιος Βασίλης θα καλωσορίσει με γλυκά και ζαχαρωτά τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες της Χριστουγεννιάτικης Πλατείας με το παγοδρόμιο.

Την ίδια μέρα στις 18:30 στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας, θα αναβιώσει το Μουσικό παραμύθι "Μια πρωτοχρονιά διαφορετική από τις άλλες" από τους μαθητές του Ωδείου Αριδαίας. Είσοδος ελεύθερη.

Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει ένα πλούσιο πρόγραμμα το οποίο σχεδίασε ο Δήμος Αλμωπίας με τη σημαντική συμβολή πολλών τοπικών φορέων.

1 σχόλιο:

  1. Δουλειές της τελευταίας στιγμής ελπίζουμε τουλάχιστον σε μια καλή προσπάθεια!ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΉΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΡΓΟΠΕΘΑΊΝΟΥΝ!!!!!!!!!Είμαστε και τουριστικός Δήμος !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News