Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Τέλος ο Μάκης Δεμίρης από τον Μέγα Αλέξανδρο Όρμας

Επιβεβαιώθηκαν πλήρως οι πληροφορίες του Aridaia News

Επιβεβαιώθηκαν πλήρως οι πληροφορίες του Aridaia News σχετικά με το διαζύγιο προπονητή με ομάδα της Α1.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Μάκη Δεμίρη, ο οποίος...

...κάθεται σήμερα για τελευταία φορά στον πάγκο του Μέγα Αλέξανδρου Όρμας.

34 σχόλια:

  1. Kala plaka mou kanete giati feugei o makhs?Den phge kala i omada?Giati?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι ήταν αυτό τώρα?? για ποιό λόγο? η ομαδα πάει πολύ καλά,πρέπει να δωθούν εξηγήσεις απ τη διοίκηση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ama de peftei to cash etsi einai paidia...xeretaei o makos ante geia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. megalh apwleia....isws o korifaios proponhths pou perase apo tn pagko ths omadas...krimaa...kalh sinexeia na exei gt t aksizei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΡΜΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΣΟ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΥΟ ΜΕ ΔΥΟΜΙΣΗ ΜΗΝΕΣ . ΑΝ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΡΣΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ,ΤΑΚΤΙΚΗΣ ,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΦΕΤΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ (ΜΠΑΓΚΗΣ ΚΤΛ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κ τελικα τι θες να πεις μ αυτο φιλε γτ δε καταλαβαμε

      Διαγραφή
    2. Ηταν ο καλυτερος προπονητης που περασε απο την ορμα,ενας παιχτης!!!! Εσυ στις 3:56μ.μ κανεις μεγαλο ΛΑΘΟΣ!!!!!!Και ο καλυτερος ανθρωπος που γνωρισα!!

      Διαγραφή
  6. poli krima pedia o kaliteros proponitis krima krima

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. θα βρουν την ακρη τους οι ανθρωποι.Καλη συνεχεια και στο Μακη και στην Ορμα.Η ζωη συνεχίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΚΑΛΗΣ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΟΟΥΤΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. k egw symfono mazi sou paikth.Enas apo tous kalyterous anthrwpous . Kalh synexeia makh

      Διαγραφή
  9. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΤΣΑΝΤΑΚΙ.ΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΜΕΣΑ?ΛΕΦΤΑ Η ΣΠΟΡΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ¨7΄¨15 ΤΟ ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ.ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. esu gine etsi proedros kai an ftaseis tin omada sou se tetoio epipedo sfura mou..

      Διαγραφή
  11. ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ.ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΠΙΝΕ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΧΑΠΛΑΤΑΝΟΥ.ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΑΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αρχικά ο κ. Δεμίρης επικαλέστηκε ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ στην παραίτηση του οπότε ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ!!! Όσα χρόνια υπάρχει αυτή η διοίκηση ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΩΞΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ! Πάντα στηρίζει τις επιλογές της οπότε αδίκως κατηγορείται και ζητάτε εξηγήσεις από την διοίκηση. Όποιος θέλει εξηγήσεις ας τις ζητήσει από τον κ. Δεμίρη. Φίλαθλος από Όρμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. kala 7:33 esy eisai o ksypnios..mprabo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 3.56.ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΣΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ!!!!!!!ΜΙΖΟΓΛΟΥ ΣΕ ΜΑΘΑΝ ΟΛΟΙ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. προπονηταρας ανθρωπος φυλος με τους παικτες μακη η πολυκαρπη σε περημενη να μαζεψουμε και τα παιδια μας που εφηγαν και παμε για ψιλα...
    σε περημενουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 7;43ΟΤΑΝ ΣΚΑΣΕΙ Η ΒΟΜΒΑ ΦΥΓΕ ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΠΝΙΣΤΕΙΣ.ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ.ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΕΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΠΟ ΠΕΛΛΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΕΞΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΠΕΣΜΕΝΟ ΠΑΙΧΤΗ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.ΑΨΟΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ΔΕΜΙΡΗΣ ΠΑΕΙ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟ ΝΑ ΤΟΘΥΜΑΣΤΕ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ Α1. ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΡΟΙΑ ΧΑΡΗ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΣΤΑ ΥΨΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ,Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ Κ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΑΣΧΕΤΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΠΟΥΝ.ΚΑΚΙΣΤΟΣ Ο ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΜΑΚΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.Ο ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. EΓΩ ΛΕΩ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΡΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ,ΤΟΝ ΜΗΤΣΚΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ,Α ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΤΟΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ!!!!!!!!ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ!!!!ΓΡΑΦΙΚΟΙ Ε ΓΡΑΦΙΛΟΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. eseis oi apo panw akouste...H orma den exei diw3ei pote proponhth k paixth.... apla dn tous plhrwnei k feugoun monoi tous....!!!!!!

      Διαγραφή
  22. οι ομαδες πρεπει να εχουν υπομονη και να αφησουν τους προπονητες να κανουν τη δουλεια τους. Μακη καλη συνεχεια Ειρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. οι ομαδες πρεπει να εχουν υπομονη και να αφησουν τους προπονητες να κανουν τη δουλεια τους. Μακη καλη συνεχεια Ειρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Μ.Α.ΟΡΜΑΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΤΣΑΝΤΑΚΙ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ Η ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Μ.Α. ΟΡΜΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΛΟΓΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ
    ΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΣΟΡΤΣΑΚΙ Ο ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΕΙ ! ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΒΟΗΘΟΥΣ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝ , ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΚΕΡΚΙΔΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ !!! ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ , ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΔΕΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΑΤΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΔΕΜΑ .ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΣΑΣ !!! Ε ... ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιος εισαι εσυ ρε που θα μας πεις κ τι να κανουμε στη κατω κερκιδα; αν δε σ αρεσει μην ερχεσαι στην ορμα ασχετε!

      Διαγραφή
  26. ΠΡΟΣ 1΄03 ΕΙΣΑΙ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΑΖΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ.ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ.ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΛΕΩ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ ΜΕΓΑΛΕ Ε ΜΕΓΑΛΕ .ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥΓΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News