Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

"Πόλεμος" στους Ανεξάρτητους Έλληνες - Ένα βήμα πριν τη διάλυση

"Ο κ. Καμμένος έδωσε το non paper για να μπει στη συγκυβέρνηση για να μπει υπουργός Άμυνας"

Το στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ, αποκάλεσε τον πρόεδρο του κόμματος «λαγό», ενώ αποκάλυψε ότι ο Πάνος Καμμένος ήταν αυτός που είχε αποστείλει το non paper έγγραφο στον πρόεδρο της Δημοκρατίας τον περασμένο Μάιο.

«Ο κ. Καμμένος έδωσε το non paper για να μπει στη συγκυβέρνηση για να μπει υπουργός Άμυνας. Έκανε το πρώτο λάθος που το δώσε, και το δεύτερο που έβγαλε ψεύτη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας» ανέφερε χαρακτηριστικά, κάνοντας λόγο για γκέλα.

Αποκάλεσε δε, «λαγό» τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων λέγοντας ότι «συγκαλεί τα όργανα και φεύγει, πρώτη φορά είδα έναν πρόεδρο να γίνεται λαγός. Δε θέλει κόμμα, ούτε συνέδριο ούτε τίποτα. Δε λειτουργεί τίποτε στο κόμμα».



«Καλό ταξίδι...» ευχήθηκε με ανάρτησή του στο twitter στον Γιάννη Μανώλη ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Με αφορμή όσα είπε νωρίτερα το στέλεχος του Κόμματος ο Πάνος Καμμένος με σχόλιο του κάνει λόγο για αποστασία.

Συγκεκριμένα στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: «Η αποστασία αρχίζει πάντα με τους επαγγελματίες τύπου Μανώλη. Καλό ταξίδι... Είμαστε πολλοί, είμαστε Ανεξάρτητοι, είμαστε Ελληνες».

3 σχόλια:

  1. Ο καμμενος ειναι σαν τον Λεβεντη...απλα καμμενος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χρυσαυγιτη μη χαιρεσαι.....για να βαραει το συστημα τους ΑΝΕΛ...σημαινει οτι τους χαλαει τη σουπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αρε προβατο.....ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ Κ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΑΑΣΣΣΣΣΣ

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News