Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Πρωταθλητής χειμώνα ο Μ.Α. Ν. Μυλοτόπου που κατατρόπωσε τον Όλυμπο Αψάλου

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Σαν… τραίνο πέρασε από την άψαλο ο ΜΑ Ν. Μυλοτόπου που συνέτριψε με σκορ 5 – 2 τον τοπικό Όλυμπο και αναδείχτηκε πρωταθλητής χειμώνα δείχνοντας ιδιαίτερη σταθερότητα στον πρώτο γύρο.

Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν δυνατό με τους γηπεδούχους να είναι ιδιαίτερα μαχητικοί και ψυχωμένοι παρά τις απουσίες τους όμως πλήρωσαν κάποιες αδράνειες στην άμυνά τους αφού οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν ιδιαίτερα επικίνδυνοι όπως πάντα στις αντεπιθέσεις τους ενώ έδειξαν και στοιχεία έμπειρης ομάδας που ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο και έχει μεγάλη ουσία στο παιχνίδι της.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν καθώς έδειξαν πιο ομάδα έχοντας και το υπέρ τους σκορ που τους έδωσε άλλον αέρα και από ένα σημείο και μετά έκαναν ότι ήθελαν ενώ οι γηπεδούχοι απογοητεύτηκαν από την εξέλιξη του σκορ παραδόθηκαν και δεν αντέδρασαν καθόλου.

Στο 34’ ο Αντρέας Ρίτε άνοιξε το σκορ γράφοντας το 0 – 1 για τους πρωτοπόρους ενώ λίγο πριν βγει το ημίχρονο ο Μπάμπης Σαββάκης στο 42’ έγραψε το 0 – 2 δίνοντας σαφές προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Στο 56’ ο Μιχάλης Γκότσης ανέβασε το σκορ γράφοντας το 0 – 3 ενώ λίγο αργότερα ο Αντρέας Ρίτε έγραψε το 0 – 4 για την ομάδα του Λάζαρου Μακρίδη. 

Στο 65’ ο Γιώργος Καμτσίξγς σκόραρε σε… λάθος εστία και με αυτογκόλ έγραψε το 1 – 4 όμως ο αρχηγός των πρωτοπόρων Βασίλης Νάτσης στο 67’ απάντησε και έγραψε το 1 – 5 ενώ το τελικό 2 – 5 έγινε στο 86’ από αυτογκόλ του Μπάμπη Σαββάκη.

Ρεσιτάλ διαιτησίας από τον Γιώργο Μιχαηλίδη με βοηθούς τους Βαγγέλη Σκουλή και Χρήστο Παναγιωτίδη.

7 σχόλια:

  1. αριστη φιλοξενια χωρις κανενα παρατραγουδο.ευχαριστουμαι ολυμπε.η ανταποδοση ειναι δεδομενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Den peirazei re olumpara pame gera den teleiose tipote akoma den tha pesoume tha sothoume sto telos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. oraia omada o mulotopos se antithesei apo emas pou theloume polu douleia..to 20 kai to 10 tou mulotopou para polu kaloi podosfairistes prepei na aneboume katigoria giati ta paidia dixnoun to podosfairiko talento tous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΛΙ ΜΕ 12 ΕΠΕΖΕ Ο ΜΑ. ΕΧΕΙ ΤΑΛΕΝΤΟ ΝΑ ΠΡΟΩΘΕΙ Η ΜΑΥΡΟΦΟΡΑ, ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΦΑΝΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σινεχισε τον υπνο σου ρε νουμερο,αφου δεν ησουν στο γηπεδο μη μιλας.2-5 εληξε και λιγα ηταν.ρωτα να μαθεις πρωτα και μετα ανοιξε το.

      Διαγραφή
  5. ΑΑΑΑ ΡΕ ΟΛΥΜΠΑΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΗΝΤΗΣΑΝ,ΝΑ ΤΡΩΣ 5ΑΡΕΣ ΑΠΟ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΣΑΝ Κ ΣΕΝΑ..ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΖΟΥΠ ΜΕΣΑ?ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ?ΑΣ ΠΑΙΞΩ Κ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ 46 ΧΡΟΝΩΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ,ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΛΕΛΕΚΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ 5 ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΕΝΩ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟ ΦΑΓΑΝΕ ΟΤΑΝ ΕΤΡΩΓΕ 2 Κ 3 ΓΚΟΛ,Ο ΣΟΥΓΙΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΘΑΝΟ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΝΤΡΟΛ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ,ΠΑΡΟΛ'ΑΥΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Ο ΣΠΑΝΙΔΗΣ,Ο ΠΑΛΤΙΔΗΣ,Ο ΣΤΟΥΠΗΣ..ΑΛΛΑ ΑΝΑΠΤΥΞΑΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ Κ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΡΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News