Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Μία από τα ίδια η νέα Διοίκηση της ΕΑΣ Αλμωπίας

Κάτω από… άκρα μυστικότητα οι εκλογές

Πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο, κάτω από… άκρα μυστικότητα οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην ΕΑΣ Αλμωπίας.

Η Διοίκηση έδειξε για άλλη μια φορά την προτίμησή της στις… κλειστές διαδικασίες και με επιλεκτικές ανακοινώσεις έκανε γνωστά τα αποτελέσματα τα οποία έχουν ως εξείς:

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Πρόεδρος: Παντελής Μπερμπέρης
Αντιπρόεδρος: Γιώργος Δουμανίδης (Τσιχρίτας)
Γ. Γραμματέας: Κυριάκος Τσεχιλίδης
Ταμίας: Γρηγόρης Σαμάντης
Μέλη: Γιώργος Τουρλάκης (Μαλιούφας), Τάσος Μαλλιαρός, Γιάννης Καρράς

ΕΠΟΠΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δημήτρης Καραγιαννίδης
Μιχάλης Καρασαρίδης
Χρήστος Μπαλέσης

27 σχόλια:

  1. Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΩΡΑ ΣΩΘΗΚΕ Η ΑΛΜΩΠΙΑ.Ο ΜΠΕΡΜΠΕΡΗΣ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΑΓΡΟΤΗΣ;ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εκτος του Κυριακου κανεις αλλος δεν ξερει τι ειναι η ΤΣΑΠΑ...
    θα κλεισει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΣΟ ΧΡΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ; ΚΟΛΑΣΗ, ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ(οχι απο Ελληνες) ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΛΛΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλλαξε ο Μανωλιος και εβαλε τα ρουχα του αλλιως! Καποιοι αποφαισαν οτι θελουν επι προεδρειας τους να κλεισει αυτη η Οργανωση ! κριμα παντως που οι αγροτες δεν πηραν την υποθεση στα χερια τους και την αφησαν ερμαιο στα χερια τεμπελοσκυλων που δεν δουλεψαν ποτε στη ζωη τους οι ανεπαγγελτοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τραγικές φιγούρες.Αυτοί θα εκπροσωπησουν το αγροτικό κινημα ? με ποιό όραμα? με τι γνώσεις? μετριότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ferte piso ton niko mhtitanidh na paei h enwsh mprosta.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατι ρε φωστηρες μεγαλοαγρότες που ιδρώσαν τα χέρια σας δεν πήρατε χαμπάρι ότι γίνονταν εκλογές μιλάτε για τραγικές φιγούρες,
    άλλοι για τεμπελόσκυλα ,άλλοι για ανεπάγγελτους,στρούγκα,κτλ
    γιατί ρε δεν πήρατε την υπόθεση στα χέρια σας΄, να είσεστε και του πανεπιστημίου, όλλο απ έξω και κριτική,στο συμβούλιο είναι
    ο μεγαλοαγρότης και τα ροδάκινα τα πάει σε ιδιώτες στους πάγκους
    με τέτοιους αγρότες και μιλάτε για αγροτικό κίνημα και μετριότητες, το ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΔΙΑΒΑΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπράβο στον κ. Μπερμπέρη που εκτόπισε τους Προμαχιωτες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. osi proedroi kian pairasoyn apo tin enwsi san ton mhthtanidh kai paliatzikh dn 8a broyn pote......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..ανατριχιασα φιλαρακι, ειδικα με το ενα ονομα...ο θεος να μας φιλαει..

      Διαγραφή
    2. toyliston me ton niko proedro eixame kai tin kantina trogame kai kana soyblaki piname kai kana anapsixtiko otan peigename koyrasmeni ap ta xorafia ayth oyte nero den exoyn

      Διαγραφή
    3. Φτανει βρε να λιβανιζεις ο ιδιος τον Μιτιτανιδη...ελεος δηλ, αν αξιζει παρτον στο σπιτι σου να σε συμαζεψει.

      Διαγραφή
    4. m afton h EAS peigene kala ekeina ta xronianesnaam omos kai panta epefte to xrhma.ala ti perimeneis an eisai ntopios 8a ypostirhzeis ntopioys nesnamhdes poy lene

      Διαγραφή
    5. sostos o filos ekeina ta xronia pana epefte to xrhma kai eitan kai pio shmazemenei h EAS

      Διαγραφή
  11. Δυστυχώς κακοδιαχείριση και διαφθορά κατάντησαν το συνεταιριστικό αναξιόπιστο και μη αντιπροσωπευτικό για τον σημερινό αγρότη. Όλοι λίγο πολύ προτίμησαν να βολευτούν ευκαιριακά, άλλοι φάγανε πολύ, άλλοι τσιμπολογήσαν. Μια μικρογραφία της σημερινής Ελλάδας. Αναδιοργάνωση από τα θεμέλια χρειάζεται και πλήρης αλλαγή νοοτροπίας από όλους μας. Να γίνει το συνεταιριστικό αντιπρόσωπος του αγρότη με ρόλο όχι απλά συγκέντρωσης και μεταπώλησης των προιόντων, αλλά τυποποιητή και διακινητή μέχρι και το ράφι. Δεν είναι δύσκολο. Προγραμματισμός της παραγωγής και οργάνωση χρειάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΥΓΕ! αγρότες μια ζωη απο τα ιδια αλλα μην απελπίζεστε εσεις της ένωσης γιατι τα ιδια σκατα θα φάμε και απο την ΓΕΚΟΣΑ

    τα ρεμάλια που δεν πληρώσαν τους αγρότες 2 χρόνια τώρα έχουν το θράσος να ξαναδώσουν για προεδρία φυσικά την κουτάλα δεν την αφήνεις εύκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σσσσσ...καντε ησυχια, κοιμουντε οι αγροτες, μην τους ξυπνατε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΤΑΙ....[ΕΡΓΑΖΩΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΕΠΙΣΧΕΣΗ,ΕΡΓΑΤΕΣ, ΔΟΙΗΚΗΤΙΚΟΥΣ,ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΤΑΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συγχαρητηρια στον κο μπερμπερη. Ειναι ο μονοσ που μπορουσε να αναλαβει την ενωση με τοσα χρεη. Και οσο γι αυτουσ που κρινουν και σχολιαζουν εκ του ασφαλουσ εμαθαν παντα να κινουνται υπογεια επειδη ειναι ανυπαρκτοι να εβγαιναν αυτοι μπροστα να επαιρναν τη διοικηση....τουσ εχει βαρεθει ο κόσμοσ γινονται κουραστικοι. Ασ κρυβονται οπωσ εκαναν παντα στο σπιτι τουσ...και παλι καλη επιτυχια στη μονη διοικηση που ειχε το θαρροσ να αναλαβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. απο υποψηφιος βουλευτης αντιπροεδρος ,γιατι ρε γιωργο μια ζωη κατω απο ολους, τουλαχισρον να γινοσουνα προεδρος. ενας παλιοφιλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΡΙΜΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΠΩΝΑΕΙ ΤΟΝ ΙΔΟΙΟΤΟΥ ΣΑΝ ΑΓΡΟΤΗ ΘΑ ΤΟΝ ΛΕΡΟΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News