Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Ακόμα σκοράρει ο Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το ματς στη Καλή ο ΜΑ Πέλλας επικρατώντας με το ευρύ σκορ 8-0 της ουραγούς Νίκης σε ένα ματς που δεν αξίζει κριτική.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και δεν είχαν πρόβλημα να καθαρίσουν νωρίς - νωρίς το παιχνίδι αφού διαθέτουν ανώτερη ομάδα και αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο όπου οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να παρακολουθήσουν τον ρυθμό τους.

Στην επανάληψη το ίδιο σκηνικό με τους φιλοξενούμενος σε ρυθμό προπόνησης να πετυχαίνουν το ένα γκολ πίσω από το άλλο και τελικά να συντρίψουν τον αντίπαλο.

Στο 4' ο Μανώλης Κηλικης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους γράφοντας το 0-1 ενώ στο 20' ο ίδιος παίχτης έκανε πιο απλά τα πράγματα πετυχαίνοντας το 0-2.

Στο 24' και πάλι ο Μανώλης Κηλικης έγραψε το 0-3 πετυχαίνοντας παράλληλα χατ-τρικ.

Στο 39' ο Γιώργος Τζιβελέκης έκανε το 0-4 για την Πέλλα ενώ ο ίδιος παίχτης στο 54' έγραψε το 0-5.

Στο 62' ο Τάσος Μπρατσούδης έγραψε το 0-6 ενώ ο Γιώργος Τζιβελέκης και πάλι στο 70' έκανε το 0-7 για να κλείσει το σκορ στο 80' όταν ο Πέτρος Μπιγλικούδης σημείωσε το τελικό 0-8.

Διαιτητής αγώνα ο Γιώργος Ροδοβίτης.

3 σχόλια:

  1. ντροπη σας ρε.βρηκατε τα παιδακια και βαλατε 8 γκολ.ουστ ρε μογκολοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΧΟΝΤΑ 8:56 ΤΟ 0-8 ΗΤΑΝ ΜΕ FAIR PLAY....ΑΝ ΠΑΙΖΑΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΣΚΟΡ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 0-14...ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ...ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΧΑΝΑΤΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΟΡ...ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΜΕΙΝΕΤΕ ΚΑΝΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΚΑΝΕΤΕ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕ 3-4 ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΜΑΧΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Α΄1!!!!

      Διαγραφή
  2. kai meis me paidakia paizame. h mish omada katw apo 18 htan

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News