Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Ανθρωπόμορφα τέρατα έδεσαν τα πόδια σκύλου και το πέταξαν στη θάλασσα

Το ζώο μέχρι χθες βρισκόταν ακόμα στην παραλία
 
Ντροπή και αποτροπιασμό προκαλεί η εικόνα ένος βασανισμένου σκύλου που εντοπίστηκε στην παραλία Ψανής στην Ναύπακτο.

"Άνθρωποι" έδεσαν τα πόδια του ζώου και το πέταξαν στη θάλασσα να πνιγει...

Το ζώο είχε ξεβραστεί στην παραλία νεκρό προφανώς από πνιγμό...

Όπως γράφει το zoosos τα δύο μπροστινά του πόδια ήταν δεμένα με σύρμα και προφανώς αυτός που πέταξε το ζώο στο νερό έτσι δεμένο, το έκανε για να το εξοντώσει αλλά κυρίως για να κάνει τον θάνατο του μαρτυρικό.

Το ζώο μέχρι χθες βρισκόταν ακόμα στην παραλία…

9 σχόλια:

  1. APANURVPOI UA SAS KACEI O UEOS ME TETOIES PRAJEIS TI SAS FTEEI TO ZVNTANO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λυπηρο και εγκληματικο μαζι, ομως αναφερετε κατι και για το παιδακι που δαγκωθηκε απο αδεσποτο σκυλο στο Λουτρακι Αλμωπιας πριν δυο τρεις μερες και που το ιδιο σκυλι μαλλον, δαγκωσε χθες μια κυρια!!!!! μηπως να τριτωσει το κακο????μηπως αυτα τα φαινομενα τα προκαλουμε ολοι μας με την αδιαφορια μας??? μηπως να αρχισουν οι αρμοδιοι να ασχολουνται λιγο??? μηπως αυτο το σκυλι πρεπει να θανατωθει??? γιατι αν δεν γινουν αυτα, θα βλεπουμε ασυνειδητους να εκδικουνται και να θανατωνουν οποιο ζωακι βρουν μπροστα τους????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το συγκεκριμένο σκυλί έχει ήδη θανατωθεί!

      Διαγραφή
    2. Σταματήστε πια με αυτή την ιστορία που κάποιο άλλο σιχαμερό μπλογκ ξεκίνησε! Το ζώο ΔΕΝ ήταν αδέσποτο!!!! ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΔΕΣΠΟΤΟ!

      Διαγραφή
  3. αν ενα σκυλί δαγκώσει ενα παιδάκι,και το ακουσει να κλαίει, και να ματωσει, πως πιστευετε μπορεί να φερθεί ο πατερας του παιδιου σε ένα σκυλί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..οπως αν το παιδι σου πλακωθει μ ενα συνομιληκο του και φαει ολιγον ξυλο.Για πες μου τη θακανες σαν πατερας κ εγω θ ασαπαντησω...μηπως θα σκοτωνες το παιδακι;

      Διαγραφή
  4. καλή ερώτηση σου 8:38 εδώ σε θέλω κάβουρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News