Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Η απάντηση της Χρυσής Αυγής για τον ξυλοδαρμό του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

"Η Χρυσή Αυγή καμία σχέση δεν έχει με το επεισόδιο σε βάρος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στρατούλη"

Για πολιτικάντηδες της Αριστεράς που υποθάλπουν τη βία κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή διαψεύδοντας ότι μέλη του κόμματος επιτέθηκαν στον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Στρατούλη.

«Η Χρυσή Αυγή καμία σχέση δεν έχει με το επεισόδιο σε βάρος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στρατούλη στο ΟΑΚΑ, την ώρα που πραγματοποιούσαμε ανοιχτή εκδήλωση στη Νίκαια.

Οι πολιτικάντηδες της αριστεράς που υποθάλπουν την βία και τις παράνομες αντισυγκεντρώσεις να πάψουν να πιάνουν στο στόμα τους την Χρυσή Αυγή», αναφέρει η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής που έχει τίτλο «Διαψεύδουμε Στρατούλη».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε λίγο νωρίτερα ότι τρεις άνδρες που του είπαν ότι είναι μέλη της Χρυσής Αυγής και τον χτύπησαν στο κεφάλι.

10 σχόλια:

  1. χτυπάτε που χτυπάτε βρε θρασύδειλοι, τα αρ@@@α να το παραδεχτείτε δεν έχετε?? αλλα μονο για τετειες ενεργειες εισται αξιοι, να χτυπατε γυναικες γερους και ποτε μόνοι, οταν εισται κοπαδι μονο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΣΥ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ Μ.....ΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΩΣ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΕΣΥ..

      Διαγραφή
    2. εχεις αποδειξεις για τις επιθεσεις της χ.α μαγκα???? γιατι εγω εχω αποδειξεις για τις επιθεσεις των αναρχοαριστερων του ξυριζα στο πανεπιστημιο της θεσσ/νικης.....

      Διαγραφή
    3. Ναι; Για παρουσίασέ τες να τις δούμε.Άντε, και στον εισαγγελέα να τον βοηθήσεις να μην ψάχνει. Διότι διαφορετικά και εγώ μπορώ να λέω ότι έχω αποδείξεις πως είσαι πακιστανός προβοκάτορας που μπαίνει στα site και γράφει πακιστανομαλακίες.

      Διαγραφή
  2. Ανακοίνωση ι από την Original 21

    «Για να τελειώνουμε μια και καλή μ αυτό το καρκίνωμα των φασιστών, εμείς ως ORIGINAL 21, ως απόγονοι προσφύγων/μεταναστών και τέλος ως απλοί άνθρωποι, θέλουμε να κάνουμε ξεκάθαρο στα θρασύδειλα σκουλήκια που επιτέθηκαν στον ΑΕΚτζή Στρατούλη ότι είναι ανεπιθύμητοι και πλέον επικηρυγμένοι. Η μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ περιλαμβάνει ανθρώπους χωρίς χρώμα και σύνορα. Οι μισάνθρωποι δεν χωράνε ανάμεσά μας. Όλοι ξέρουν ποιοι είμαστε και ειδικά αυτά τα σκουλήκια.

    ΥΓ. απλά να υπενθυμίσουμε στους θρασύδειλους ότι την επόμενη φορά δεν θα καταφέρουν να εξαφανιστούν τόσο γρήγορα... γι’ αυτό να είστε σίγουροι»
    Δεν τα λέει ο ξυριζα, Η Original 21 τα λέει. Κι αυτοί κουμμούνια.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στα παιδιά της original. Ένας Παοκτσής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο ρε. Ένας Ολυμπιακός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο στους "Original 21" οπαδούς της ΑΕΚ ! Το ίδιο πρέπει να κάνουν όλοι οι πραγματικοί φίλαθλοι ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ξεβράζοντας από τους κόλπους τους τους θρασύδειλους φασίστες της Χρυσής Αυγής.
    Ένας φίλαθλος "χωρίς χρώμα & σύνορα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΤΟ ,ΠΑΡΤΕ ΚΑΝΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ,
    ΧΑ-ΓΙΑ ΣΑΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ??
    ΣΤΡΑ-Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟ ΣΕ ΤΗ ΜΠΩΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΝΩ ΧΡΗΣΙΜΟΣ?
    ΧΑ-ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑ ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ Η ΤΑΥΤΟΤΙΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΡΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ
    ΣΤΡ-ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΕΒΑΙΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΙΠΗΕΡΕΤΙΣΩ ΧΑΡΑ ΜΟΥ
    ΧΑ-ΓΥΡΙΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΦΙΛ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΤΥΠΙΜΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟ
    ΡΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ??Ο ΣΤΡΑΤ ΜΟΝΟ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΑΜΕΡΙΜΝΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ?ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ ΓΥΡΟ?ΟΤΑΝ ΦΟΝΑΖΕΙ ΕΠΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΑΣΑΡΙΑ ΕΚΕΙ ΑΜΕΣΟΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΥΤΟΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΑΡΑΓΕ ΔΕ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΝΟΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΙΡΟΥΝ???ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΑΝ ΣΟΥ ΤΗ ΠΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟΝ SYPER MAN ΦΟΝΑΖΕΙΣ {ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΣΥΡΙΖΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ}ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΑΓΙΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΕ ΣΟΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναιαιαιαιαιαιαιαιαι, και οι της Original 21 παλιοξυριζαίοι είναι.
    Βόδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News