Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Ζει σε άλλη χώρα ο Ταμήλος - Επιμένει για το μεροκάματο των Βουλευτών

Δείτε το βίντεο

Επιμένει στην καταβολή μεροκάματου ο Βουλευτής Τρικάλων Μιχάλης Ταμήλος, ώστε όπως λέει, να είναι γεμάτη η βουλή και “να υπάρχει ενδιαφέρον”.

Σαν να ζει σε άλλη χώρα ο βουλευτής Τρικάλων Μιχάλης Ταμήλος συνεχίζει το ...τροπάριο με το μεροκάματο των 240 ευρώ για τους βουλευτές.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, o βουλευτής Τρικάλων ανάφερε πως πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να αμείβονται οι βουλευτές, με βάση τη διεθνή εμπειρία, “αν θέλουμε να γεμίσουμε τις αίθουσες κι αν θέλουμε να υπάρχει ενδιαφέρον”.

Ο Μιχάλης Ταμήλος χαρακτήρισε αποτέλεσμα αυτοσαρκασμού τη δήλωσε που έκανε σε επιτροπή: "αφού δεν πληρωνόμαστε να σηκωθούμε να φύγουμε".

Δείτε το βίντεο:



---
Πηγή: newsit.gr

7 σχόλια:

  1. Ανίκανοι, καραγκιόζηδες, άχρηστοι, κύνεδοι βουλευτές..ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΗΛΙΘΙΟΙ!! Καταστρέψατε το κράτος τόσα χρόνια..Και θέλετε μεροκάματο που οι άλλοι το παίρνουν σε ένα μήνα!! και πάνω από όλα αφορολόγητο..ΟΥΣΤ από δω κοπρόσκυλα της διαφθοράς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΣΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ....ΒΡΕ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Oι Βουλευτές είναι Ταμήλοι στην πλειοψηφία τους "Ταμηλοφέρνουν" !
    Έχουν τέτοιο θράσσος που προκαλούν και μας ανατριχιάζουν !
    Οι τοπικοί άρχοντες που στείλαμε στον Θώκο της βουλής μάς έχουν
    βγάλει απ' τα ρούχα μας ! παρτάκηδες, ασυνεπείς, αφερέγγυοι,
    εξοργιστικοί, δεν είναι τυχαίο που ψηφίσανε τα καταστροφικά
    μέτρα στην Βουλή με εκπρόσωπο μάλιστα από τον Νομό μας ο οποίος
    ήταν γεμάτος καμάρι.! γιατί νόμισε ότι έπιασε τον... λαγό... απ' τα .... φρύδια...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σχολιαστές, αυτοσυγκράτηση και αυτοκριτική!!! Προσοχή!!! Δεν μπήκαν μόνοι τους στη βουλή οι Ταμήλοι. Εμείς τους στείλαμε με τις επιλογές μας. Εγώ προσωπικά ζητώ συγνώμη από τα νέα παιδιά για τις επιλογές μου (αν και ο βουλευτής που ψήφισα ΔΕΝ είναι του επιπέδου Ταμήλου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ειναι μονο οι βουλευτες αρχηγε που παιρνουν 250 ευρω μεροκαματο, ξερεις ποσοι καλοπληρωμενοι υπαρχουν σ αυτη τη χωρα; π.χ. και ενας δασκαλος παιρνει 150 ευρω μεροκαματο, και ποσοι ακομη ναξερες που δουλευουν 100 μερες το χρονο(οχι οκταωρο φυσικα)..μηπως διαφωνεις; η δεν σε βολευει το θεμα;Μηπως δεν ξερεις κατι κλητηρες που δουλευουν μια ωρα τη μερα και το κολοκρατος τους τα χωνει χοντρα, τους δινει και εφαπαξ;Μηπως δεν γνωριζεις ποσοι υπαλληλοι ειναι ολο το οκταωρο στη θεση τους;Μηπως γνωριζεις πως λειτουργει ο υπαλληλος στην Ευρωπη;

      Διαγραφή
  5. TO TRIKALO POY MAS KYVERNAEI...POSO MALAKES EIMASTE

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News