Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Απίστευτη πρόκληση - Αποζημίωσαν τον Σημίτη ως θύμα... τρομοκρατίας!

Οι αποζημιώσεις δόθηκαν βάσει του άρθρου 6 του νόμου 1897/1990 περί απονομής συντάξεως και παροχής βοηθείας σε θύματα τρομοκρατίας

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Σημίτης διεκδίκησε και «κέρδισε» από το Δημόσιο περισσότερα από 25.000 ευρώ ως θύμα τρομοκρατίας για τις εμπρηστικές επιθέσεις που έγιναν στο γραφείο του τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο πρώην πρωθυπουργός, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News, έλαβε από το Δημόσιο 25.000 ευρώ ως θύμα τρομοκρατίας για δύο εμπρηστικές επιθέσεις που έγιναν στο γραφείο του τα τελευταία δύο χρόνια.

Η απόφαση υπεγράφη από το υπουργείο της οδού Νίκης και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, καθώς ο πρώην πρωθυπουργός επέμεινε στην αξίωσή του για χρηματική αποζημίωση για τις δύο εμπρηστικές επιθέσεις που έγιναν στο γραφείο του με γκαζάκια και με διαφορά 26 μηνών.

Η πρώτη επίθεση σημειώθηκε στον πέμπτο όροφο της οδού Ακαδημίας 35 στις 28 Ιανουαρίου 2010 και η δεύτερη στις 3 Απριλίου 2012.

Για την επίθεση του 2010 την ευθύνη είχε αναλάβει η «Επαναστατική Απελευθερωτική Δράση» που σε ηλεκτρονική προκήρυξη ανέφερε ότι ο Κώστας Σημίτης επελέγη ως πρόσωπο που «συμβολίζει την πολιτική και οικονομική εξουσία».

Οι αποζημιώσεις δόθηκαν βάσει του άρθρου 6 του νόμου 1897/1990 περί απονομής συντάξεως και παροχής βοηθείας σε θύματα τρομοκρατίας.

Τη στιγμή που οι Έλληνες χάνουν το βιος τους, χάνουν την αξιοπρέπειά τους, ο κ. Σημίτης παίρνει αποζημιώσεις επειδή με την βοήθεια πολλών "συναδέλφων" του οδήγησε τη χώρα μας σε αυτό το χάλι;

---
Πηγή: NewsBomb.gr

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News