Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Αλμωπία: Το κλίμα των Χριστουγέννων πήγε... «περίπατο»

Γράφει ο Σταύρος Βαφειάδης

Κάπως… αργά ξεκινά τις προετοιμασίες για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του ο Δήμος Αλμωπίας.

Αύριο Δευτέρα είναι προγραμματισμένη συνάντηση με τον Εμπορικό Σύλλογο και άλλους φορείς της Αλμωπίας με στόχο την οργάνωση αυτών των εκδηλώσεων.

Ωστόσο θα πρέπει να τονιστεί κάτι πολύ σημαντικό...

Είναι πολύ εύκολο να κατηγορούμε για ότι συμβαίνει τον Δήμο, ωστόσο θα πρέπει να αναλογιστούμε τι έχει προσφέρει μέχρι σήμερα ο Εμπορικός Σύλλογος και άλλοι φορείς, τη στιγμή που η αγορά «στενάζει» και μάλιστα σε περίοδο γιορτών.

Μήπως θα πρέπει ο καθένας μας να αναλάβει τις πρωτοβουλίες που του αντιστοιχούν;

Φυσικά, για την εικόνα που παρουσιάζει σήμερα η Αριδαία και οι τοπικές κοινότητες ευθύνεται ο Δήμος, που δεν φροντίζει από νωρίς να στολίσει τους δρόμους με το υπάρχον υλικό, χωρίς να ξοδέψει ούτε ένα ευρώ.

Αυτό όμως δεν απαλλάσσει από τις ευθύνες τους υπόλοιπους φορείς οι οποίοι δυστυχώς για την επαρχία μας δείχνουν μία παροιμιώδη αδράνεια που δεν αρμόζει στις εποχές που βιώνουμε.

Του Σταύρου Βαφειάδη

6 σχόλια:

  1. poly kalo keimeno. sygxaritiria kyrie vafiadi. prepei epitelous na xypnisei o emporikos. emeis ypoferoume kai autoi ston kosmo toys.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ. Ο ΔΗΜΟΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙ. ΤΟΣΑ ΜΠΟΡΕΙ, ΤΟΣΑ ΚΑΝΕΙ. ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ. ΣΒΗΝΕΙΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πρεπει να ειμαστε δικαιοι και να μην κατηγορουμε άδικα το Δήμο.Αλλά είναι απαραδεκτο 10 Δεκεμβρίου να μην είναι στολισμένη η πόλη με ότι υλικό υπάρχει.Ο Εμπορικός σύλλογος είχε ισχύ όταν εμπλέκοταν άτομα με διαθεση και προσωπικότητα.Οπως ο Κουρουκαφας Δ. ο Τοξιδης, ο Αβραμιδης κλπ τους οποίους ο εκάστοτε δήμαρχος τους άκουγε και συνεργαζονταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. an oloi bazame kati xristougeniatiko sto spiti mas mprosta tha eitan kala as stolisoume moni mas me oti exoume ta xoria mas.mia kiria sthn apsalo mprosta apo to parko einai to spiti tis ekane mia megali fatni kai tin stolise pante na tin dite to bradi pou anaboun kai ta fota egine ena aristourgima.den perimene apo to dimo na tis to kanei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σταύρο συγχαρητήρια γι' αυτή σου την τοποθέτηση. Πολύ ορθή και δίκαιη. Δεν φταίει για όλα ο Δήμος. Αυτά τελειώσανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν υπαρχει πολη στη ελλαδα ακομα και σε καιρο κρισης που δεν στολιστηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News