Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Το πρόγραμμα των αγώνων ΕΠΣ Πέλλας της Τετάρτης

Το πρόγραμμα των αγώνων ΕΠΣ Πέλλας της Τετάρτης 19 Δεκεμβρίου 2012:


Α1

ΟΡΜΑΣ 15.00
Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΜΑΣ - ΑΣ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ

Α-1ος

ΚΕΡΑΣΙΑΣ 15.00
ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ - ΑΡΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Β-1ος

ΘΕΟΔΩΡΑΚΙΟΥ 15.00
ΑΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΙΟΥ - ΕΥΡΩΠΟΣ ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ

Β-2ος

ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ 15.00
ΔΑΦΝΗ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ - Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ

5 σχόλια:

  1. ΔΕ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕ ΕΠΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Ε?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΜΙΣΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΟΡΜΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΠΕΜΠΤΗ ΜΕ ΑΛΜΩΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΜΑΝΔΑΛΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΡΙΖΑΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΙΤΕΡΑ.

      Διαγραφή
  2. ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΙΑ ΕΜΒΟΛΙΜΗ Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ....ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑ ΜΟΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News