Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

«Οι καλικάντζαροι στο μύλο»

Χριστουγεννιάτικα παραμύθια- «Οι καλικάντζαροι στο μύλο»

Παραμύθια για το δωδεκαήμερο, τότε που οι καρκάντζαλοι, τα παγανά, παρατούσαν τα πριόνια και τα τσεκούρια τους ανέβαιναν πάνω στη γη, πείραζαν τους ανθρώπους και τα καμώματα τους γένηκαν παραμύθια.

Το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα αφήγησης αντλείται από τις παραδόσεις τα ήθη και έθιμα του λαού μας και διανθίζεται με κάλαντα και ευχές από όλη την Ελλάδα.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα ταξίδι και να γνωρίσουν τις παραδόσεις από διάφορα μέρη της χώρας μας.

Να ακούσουν κάλαντα από τη Θράκη, τη Μακεδονία και την Ικαρία, ευχές από την Αγιάσο της Μυτιλήνης μα και πειράγματα από τα Βράσταμα Χαλκιδικής.

Αφήγηση: Ανθή Θάνου
Μουσική: Παναγιώτης Κούλελης (ούτι, κιθάρα, φλογέρες και μικρά κρουστά αυτοσχέδια οργανάκια)

ΔΕΥΤΕΡΑ 17-12-2012
 
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ
ΩΡΑ 17.00
 
ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2ου ΔΗΜ. ΣΧ. ΕΔΕΣΣΑΣ
ΩΡΑ 19.00

1 σχόλιο:

  1. Η ΑΝΘΗ ΘΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News