Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Τέλος η αναλογική μετάδοση των καναλιών

Τέλος το σήμα από Χορτιάτη

Από την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 03:00 η αναλογική μετάδοση των κρατικών καναλιών από Κέντρο Εκπομπής Χορτιάτη διακόπτεται...

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΕΡΤ:

"Η ΕΡΤ Α.Ε. υπενθυμίζει ότι από την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 03.00, θα διακοπεί η αναλογική μετάδοση της ΝΕΤ, της ΕΤ1 και της ΕΤ3 από το Κέντρο Εκπομπής Χορτιάτη, βάσει της κείμενης νομοθεσίας (ΚΥΑ 21161/20-8-2008).

Η αλλαγή αφορά στους τηλεθεατές των νομών Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Κιλκίς, Πιερίας και Ημαθίας, καθώς και μέρους του νομού Χαλκιδικής (βλ. συνημμένους χάρτες), οι οποίοι λαμβάνουν αναλογικό σήμα από το Κέντρο Εκπομπής Χορτιάτη στα κανάλια 30 (ΝΕΤ), 37 (ΕΤ1), 27 (ΕΤ3) και 58 (Βουλή των Ελλήνων).

Η ψηφιακή μετάδοση των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών της ΕΡΤ από τον Χορτιάτη θα γίνεται από τα κανάλια 23 (ΕΤ1, ΝΕΤ, ΕΤ3, ERT HD και τα πέντε ραδιοφωνικά προγράμματα της ΕΡΑ - NET FM, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑ ΣΠΟΡ και KOSMOS), 56 (DW, BBC, ΡΙΚ και Βουλή των Ελλήνων) και 46 (EURONEWS και TV5) της περιοχής UHF.

Οι τηλεθεατές των περιοχών που αναφέρονται ανωτέρω, για να λαμβάνουν επίγειο ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα, πρέπει να διαθέτουν τηλεοπτική συσκευή με ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή MPEG 4 ή θα χρειαστούν εξωτερικό ψηφιακό αποκωδικοποιητή MPEG 4.

Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία συντονισμού ή για οποιαδήποτε άλλη τεχνική λεπτομέρεια, παρέχονται στα τηλέφωνα 2310.299.627 και 2310.299.736 (από τις 08:00 έως και τις 22:00), καθώς και στην ιστοσελίδα της ΕΡΤ ert.gr".

Τι θα γίνει με την Αλμωπία

"Ο Δήμος Αλμωπίας σας ενημερώνει σχετικά με την αλλαγή εκπομπής του αναλογικού σήματος σε ψηφιακό των τηλεοπτικών σταθμών ότι:

Στην περιοχή της Αλμωπίας θα διατηρηθεί και μετά τις 14 Δεκεμβρίου η εκπομπή των κρατικών και των ιδιωτικών καναλιών με αναλογικό σήμα, μετά από ενέργειες του Δήμου Αλμωπίας με τεχνικές αναπροσαρμογές στους αναμεταδότες, οπότε δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για τους δημότες μας".

8 σχόλια:

  1. θα θελα να ξερω τι τεχνικες αναπροσαρμογες κανατε ?
    Ρε ποιον δουλευετε που τα κανατε χειροτερα απο οτι ηταν , εχουν γεμισει ολες οι συχνοτητες παρεμβολες και θα μας βγουν τα ματια εξω για να δουμε τηλεοραση.
    Καντε κατι να ρθει και το ψηφιακο σημα και στην Αλμωπια που ειμαστε λιγα χιλιομετρα σε ευθεια απο την θεσσαλονικη και μας φερονται λες και ειμαστε χωριουδακι στα βουνα της πινδου.
    Κοιμαστε ορθιοι και νομιζετε πως και μεις τρωμε κουτοχορτο.
    Ρε αντε απο δω να πατε να δουλεψετε κανεναν αλλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χωρίς nova ή ΟΤΕtv κλπ είναι αδύνατον να παρακολουθήσεις τηλεόραση!!! Αριδαια και κωλοκοτρινιτση εμπρός πίσω, δεν έχουμε ρεύμα όταν ψυχαλιζει δεν έχουμε και τηλεόραση πλέον άντε να κάνετε σκατα και το ράδιο τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μηπως δεν ανοικουμε στην Ελλαδα?Αν ειναι ετσι ας μας το πουνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βασικα να πουμε καποια πραματα που αντιλαμβανομαστε ο δημος μεχρι τωρα δεν εχει κανει κατι ο δημος ολα τα καναλια πλην του mega εκπεμπουν εδω και πολυ καιρο δορυφορικα οπως και την προηγουμενη τριτη που πηγαν οι τεχνικοι της ερτ να τα κανουν δορυφορικα και τα κρατικα βεβαια ανοιγει η εικονα καποιες φορες το νετ.απλωσ ηθελα να πω οτι ο δημος εαν δεν παει εως αυριο να κανει το μεγκα δορυφορικο γιατι ειναι ακομα αναμεταδοση απο τον χορτιατη θα κλεισει παρασκευη πρωι και ας αφησει τις ανακοινωσεις χωρις αντικρισμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 3erei kaneis tis sixnotites ton kanalion?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφου πιανει καλό σημα το Λουτρακι δεν πανε ολοι να πνηγουνε!!ας μην εχει η Αριδαια...και ας πληρωνουμε τελη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ? ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ! ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΚΑΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ και επαυξάνω! Έχω απαλλαγεί από την τηλεόραση εδώ και πολλά χρόνια και βρήκα την υγειά μου!

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News