Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Κίνηση για τις εκλογές της ΕΠΣ Πέλλας;

Γράφει ο Σταύρος Βαφειάδης

Κινητικότητα παρατηρείται το τελευταίο διάστημα σχετικά με την ΕΠΣ Πέλλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Aridaia News, παράγοντας από ομάδες κυρίως του Κάμπου προετοιμάζουν κίνηση για τις εκλογές της Ένωσης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη κίνηση θα πλαισιώνεται από ανθρώπους που έχουν δώσει χρόνο και χρήμα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Πέλλας και θα έχει ως στόχο την ανάδειξη ενός προσώπου κοινής αποδοχής το οποίο θα διεκδικήσει την προεδρία.

Μέχρι στιγμής γίνονται συζητήσεις και δεν αποκλείεται να υπάρξει επέκταση και προς τις υπόλοιπες περιοχές του Νομού.

20 σχόλια:

  1. δηλαδή πέρυσι είχαμε το Πολατιάν να κανει ότι θέλει απο Γιαννιτσα.Φετος πάλι πρεπει απο κει να είναι?Ας ελπίσουμε να μην είναι καμιά αποτυχημένη επιλογή τύπου Αντωνιου ή Βασιλειάδη γιατί και πεθαμένοι να ειματε θα βγούμε απ τα φερετρα να τους κυνηγήσουμε.Αν θέλετε το καλό του ποδοσφαιρου γεωγραφική ισορροπία και ποδοσφαιρική παρουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η κινηση αναφερεται στο κυριο αντωνιου αυτο λενε οι πληροφοριες! αρχισε και κανει επαφες με ολες τις ομαδες . Ο Βασιλειαδης ειναι με τον πολατιαν . θα επανελθω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. apoti xerw o basiliadis den asxolite me mlkies xaaaxaxxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Antoniou kateva se stirizoume poios tsotsos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το μανδαλο στηρίζει βασιλειαδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ , ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ . Η ΑΛΛΑΓΗ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ , ΑΛΛΙΩΣ ΠΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΚΗ ? ΤΕΛΟΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣ , ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ . ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ , Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ , ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ Ή ΠΡΩΗΝ ΑΘΛΗΤΗ .... ΤΟ Δ.Σ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ , ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΠΡΩΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θέλω πρόεδρο που εχει βάλει έστω ένα ευρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΓΩ Λεω να μη κατέβει κανένας Να κατέβει ο μπιλης απο την εδεσσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αντωνιου προεδρος γιατι ειναι ανθρωπος του ποδοσφαιρου υπηρετησε 26 χρονια το αθλημα απο τη θεση του προεδρου και ξερει τι χρειαζετε το ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο του νομου μας.Μονο τετοιες επιλογες που πονανε το ποδοσφαιρο μπορουν να δωσουν λυσεις στο νομο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. APO POTE OI EDESSEOI SKEFTONTAI TIN GEOGRAFIKI ISOROPIA ????
    O VASILEIADIS EINAI I KALITERI LYSI ALLA SIGOURA DEN THA THELEI NA ASXOLITHEI KAI EINAI KRIMA NA ANALOTHEI SE KATI POU MONO XAMENOS THA VGEI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ferte enan sosto proedro poy na stirizei oles tis omades

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. θεωρω πως ο Βασιλειαδης ειναι η καταλληλοτερη επιλογη. Ειναι παραγοντας, αν και σε νεαρη ηλικια,εδω και δεκα χρονια στο ποδοσφαιρο. Εχει ματωσει οικονομικα . Συμφωνω με εναν προηγουμενο πως πρεπει να ειναι και παικτες και διαιτητες αλλα και παραγοντες. Και κατι τελευταιο ε φτανει με την εδεσσα ρε παιδια ας ειναι προεδρος επιτελους καποιος απο τον καμπο μερια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. h kaliteri lisi einai o proedros toy neoy mylotopoy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σύνθεση-συνταγή επιτυχίας και παράστασης νίκης...Πρόεδρος ΕΠΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ. Επιτροπή Διαιτησίας Πρόεδρος Τρυψιάνης Ιωάννης παλιός Διαιτητής και γνώστης του αντικειμένου. Αρχιδιαιτητής ο Λάζαρος Πολατιάν που σε θέματα εκπαίδευσης Διαιτητών είναι ότι καλύτερο, συνεπικουρούμενος από των Βαγγέλη τον Σηπάκη και οι δυο τους με μακρυά θητεία στην super liga.Όχι πισωγυρίσματα με τέως ιθύνοντες, που τις εμμονές τους,κρατούσαν την ΕΠΣ στην αφάνεια μακρυά από τα κέντρα αποφάσεων,και σαφέστατα όχι στους άγονους πειραματισμούς χωρίς προοπτική με το σχήμα της νυν διοίκησης.Αναβάθμιση του συνδέσμου Διαιτητών ως εργαλείο της ΕΠΣ για να πάψουν οι Διαιτητές να περιφέρονται από εδώ και από εκεί για να κάνουν τα μαθήματά τους, αποκτώντας έτσι τη δικιά τους στέγη.
    ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΘΕ ΤΟ 2013 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΑΡΧΗΣ ΕΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. kaliteres epiloges einai vasileiadhs kai pasalhs ftanei poia ta lamogia prepei na alaxoume selida............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. symfwnw h kalyterh epilogh einai o vasiliadis . an den thelei aytos na einai o passalhs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΠΡΟΕΔΡΟ - ΠΟΛΑΤΙΑΝ ΑΡΧΙΔΙΑΙΤΗΤΗ - ΠΑΣΣΑΛΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΚΑΙ ΜΕΙΚΤΕΣ . ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΒΟΜΒΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Βασιλειαδη οι αμπελειες μαζι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΒΑΣΕΙΛΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΣ
    ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ, ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News