Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Χωρίζουν ο Κίτσος και η Τασούλα

"Ήδη έχει τραβήξει ο καθένας μας το δρόμο τουΉδη έχει τραβήξει ο καθένας μας το δρόμο του"

Ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρια του 2012 ήταν ο Κίτσος και η Τασούλα, πρωταγωνιστές στη διαφημιστική καμπάνια κινητής τηλεφωνίας, που γνώρισε μεγάλη επιτυχία.

Ήρθε όμως η ώρα οι δυο τους να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Μιλώντας στην κάμερα του STAR, οι ηθοποιοί Νίκος Ορφανός και Μαρία Διακοπαναγιώτου που υποδύονται τον Κίτσο και την Τασούλα, αποκάλυψαν ότι η διαφήμιση δεν θα συνεχιστεί με το ίδιο σενάριο.

«Ήδη έχει τραβήξει ο καθένας μας το δρόμο του. Νομίζω κάναμε το χρέος μας, περάσαμε όλοι πολύ ωραία», πρόσθεσε ο ηθοποιός, ενώ η Μαρία συμπλήρωσε: «Τηλεοπτικά αποχωριστήκαμε, γενικά είμαστε φίλοι».

3 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. ..εγω να δεις ποσο αγχος εχω, γιατι εχεις αγχος...

      Διαγραφή
  2. ε δεν νομιζω τοσο ωραιο τεκνο να ησουν ακομα μαζι της μπορει να ειχατε αλλα κοινα ενδιαφεροντα απο εξωτερικησ αποψης δεν τεριαζατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News