Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Διαβάστε τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας, όπως τα κατέγραψε ο συνεργάτης του Aridaia News Γιώργος Μπίνος:

Δεν διατίθεται να εργαστεί μέχρι το τέλος της σεζόν ο μέχρι πρότινος προπονητής της ΜΑ Όρμας, Μάκης Δεμίρης εκτός συγκλονιστικού απροόπτου βέβαια καθώς κανείς δεν ξέρει τι του ξημερώνει αύριο.

Πάει καιρός που πήρε τρίποντο ο ΜΑ Ν.Πέλλας και στο ματς με την Άψαλο οι παίχτες του Κώστα Νινιατσύδη θέλουν να επιστρέψουν πάλι στις νίκες και θα κάνουν το παν έχοντας αντίπαλο μια ομάδα με ιστορία και άκρως επικίνδυνη.

 
Με στόχο να διατηρήσει το αήττητο ο Ολυμπιακός Γαλατάδων ταξιδεύει στον Αξό όπου θέλει το τρίποντο για να φτάσει ακόμα πιο κοντά στο στόχο του που είναι το πρωτάθλημα. Αν παίξει όπως ξέρει η ομάδα του Νίκου Αντωνά μπορεί το διπλό καθώς διαθέτει την πληρέστερη ομάδα του ομίλου της.

Εκτός από την νίκη που σίγουρα είναι ο στόχος για την Ελπίδα Έδεσσας ενάντια στους Τσάκους η ομάδα του Μάριου Παπαδόπουλου θέλει να ανοίξει και άλλο την διαφορά από τους υπόλοιπους διεκδικητές του πρωταθλήματος αφού μοναδικός στόχος είναι ο τίτλος και η απευθείας άνοδος στην Α1.

 
Μπορεί ο αντίπαλος που είναι η Νίκη Καλής να είναι ουραγός όμως ο Γιάννης Γυριχίδης προσπαθεί να περάσει στους παίχτες του ΜΑ Πέλλας το μήνυμα ότι αυτό το ματς κρύβει παγίδες και θα χρειαστεί να είναι σοβαροί αν δεν θέλουν να κάνουν την γκέλα της χρονιάς.

Έχει ξυπνήσει για τα καλά τελευταία ο Εδεσσαϊκός που θέλει να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα μέσα στην Όρμα. Το παιχνίδι είναι δύσκολο όμως φαβορί για την νίκη είναι οι τριαινοφόροι όπως και να έχει.

 
Κομβικό παιχνίδι στην Άρνισσα δίνει ο ΠΑΣ Ξιφιανής που αν θέλει να παραμείνει στο κόλπο της ανόδου πρέπει να πάρει το διπλό. Δύσκολο παιχνίδι, όμως αν η ομάδα του Δημήτρη Μίζογλου παίξει αυτό που μπορεί έχει μεγάλες πιθανότητες για την νίκη.

 
Την τρίτη συνεχή του νίκη θέλει να πετύχει ο Ηρακλής Γαρεφίου που υποδέχεται τον Άρη Νησίου και αν τα καταφέρει θα βελτιώσει και άλλο την θέση του στη βαθμολογία. Η ομάδα του Σταύρου Χριστιανίδη είναι σε καλή κατάσταση και θέλει να συνεχίσει τα καλά αποτελέσματα.

Ξεκούραστος ο Απόλλων Κρύας Βρύσης πάει στα Γιαννιτσά για το θετικό αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ, σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του Βασίλη Νήρα θέλει να ξεκινήσει καλά τον δεύτερο γύρο και να ξεφύγει από την εντατική της βαθμολογίας. Όλοι στον Απόλλωνα πιστεύουν ότι ήρθε η ώρα για να δείξουν καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

 
Παιχνίδι χωρίς αύριο είναι αυτό που ακολουθεί για τον Αλμωπό μέσα στην Αριδαία με τον Προφήτη Ηλία καθώς μόνο με νίκη θα συνεχίσει να καταδιώκει τους πρωτοπόρους. Το ματς είναι δύσκολο, όμως αν οι κυανόλευκοι πιάσουν την απόδοση που μπορούν αναμένεται να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Με την ομάδα της ΕΠΣ Πέλλας στο τουρνουά της Ιταλίας θα συμμετέχουν οι νεαροί Γκεμίσογλοθ Σταμάτης, Ελευθεριάδης Λάζαρο, Μποζίνης Νικόλαος, Παπαδόπουλος Γιάννης, Σαπουντζής Γρηγόρης, Μονογιεννίδης Κώστας όλοι του Αλμωπού μαζί με τους Πολυχρόνη Κουτρούμπαλο της Δόξας Εξαπλατάνου και Κωνσταντίνο Χατζηλαμπρινό του ΜΑ Όρμας έχοντας την ευκαιρία να δείξουν το ταλέντο τους.

 
Αν και λαβωμένη η Αναγέννηση Δωροθέας θα προσπαθήσει παρ' όλες τις απώλειες βασικών παιχτών της να πάρει το ματς με τον Αγρα και μαζί την βαθμολογική ανάσα που θα δώσει άλλη ψυχολογία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

 
Για την Γερμανία αποχώρησε ο δυναμικός αμυντικός του Μακεδονικού Ίδας Χρήστος Δημητρίου όπου θα εγκατασταθεί για να εργαστεί με αποτέλεσμα να αποτελεί απώλεια για την ομάδα του στο δεύτερο γύρο.

Ευκαιρία για ξεκούραση θα έχει ο Άρης Λουτρακίου καθώς θα κάνει το ρεπό του στην έναρξη του δεύτερου γύρου. Η ομάδα του Κώστα Καρυπίδη βρίσκεται σε πολύ καλή βαθμολογική θέση χωρίς πολλά λόγια και θέλει να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται.

 
Με καλή ψυχολογία από τις συνεχείς νίκες ο Άρης Προφήτη Ηλία θα αναζητήσει το θετικό αποτέλεσμα στην Αριδαία κόντρα στον Αλμωπό σε ένα ματς όπου οι παίχτες του Μπάμπη Κρητίδη θα πρέπει να κάνουν κατάθεση ψυχής αν θέλουν αν φύγουν αλώβητοι.

 
Να σπάσει το σερί των αρνητικών αποτελεσμάτων θέλει ο Εθνικός Αριδαίας με αντίπαλο την Καρυδιά στην προσπάθεια του να ξεκολήσσει από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας.

Να συνεχίσει τις επιτυχημένες εμφανίσεις των τελευταίων αγώνων θέλει ο ΠΑΟΚ Αραβησσού που αντιμετωπίζει τον κακό του δαίμονα ΜΑ Εσωβάλτων. Για να δούμε αν ο "Δικέφαλος" έχει συνέχεια στις νίκες ή θα την ξαναπάθει από τον Γιώργο Γαλάνη.

 
Δύσκολο αναμένεται να είναι το ντεμπούτο του Μιχάλη Μαυρίδη στο πάγκο της Όρμας με αντίπαλο τον Εδεσσαϊκό. Το θετικό είναι ότι ο νέος προπονητής του ΜΑ γνωρίζει τον Εδεσσαϊκό πολύ καλά αφού τον είχε αντιμετωπίσει με τον Όλυμπο Αψάλου πριν δεκαπέντε μέρες.

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News