Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Διαβάστε τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας, όπως τα κατέγραψε ο συνεργάτης του Aridaia News Γιώργος Μπίνος:

Στο τέλος έσωσε την παρτίδα ο ΠΑΟΚ Γιαννιτσών που βρέθηκε με το πιστόλι στον κρόταφο στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου στο ματς με τον Εξαπλάτανο. Ο Άρης Ντάλης ήταν ο άνθρωπος που μίλησε για τον Δικέφαλο και χάρισε το πολύτιμο βαθμό.

Χάρη στην εκτελεστική δεινότητα του Χρήστου Τσαουσίδη ο Αλμωπός πέρασε με το διπλό από το Ριζάρι σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα του Βαγγέλη Ντίσιου έκανε φανταστικό πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε να έχει καθαρίσει το παιχνίδι. Έτσι όπως πάει το πρωτάθλημα η ουσία είναι αυτή που μετράει.

Κοντά στο θετικό αποτέλεσμα βρέθηκε η Αναγέννηση Δωροθέας στο γειτονικό ντέρμπι στο Γαρέφι όμως τελικά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα παρότι θα μπορούσε να πάρει τον βαθμό.

Ιδιαίτερα ανεβασμένος αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ Αραβησσού έφυγε εύκολα με το διπλό από το Γιαννιτσά και δείχνει να έχει βρει τον δρόμο του με τον Σίμο Προδρομίδη να έχει φέρει άλλη ψυχολογία στους συμπαίχτες του.

Δεν είχε συνέχεια το ιδανικό ξεκίνημα για τον ΜΑ Όρμας μέσα στη Πέλλα αφού στην επανάληψη δεν άντεξε την πίεση των αντιπάλων ενώ έχει και κάποια σοβαρά παράπονα από την διαιτησία.

Πολύ καλά στάθηκε η Δόξα Εξαπλατάνου μέσα στον ΠΑΟΚ Γιαννιτσών και ο βαθμός που πήρε ήταν πολύτιμος συν τοις άλλοις φαίνεται ότι έχει αρχίσει να βρίσκει τον δρόμο της. Ακόμα υπάρχουν και κάποια παράπονα από την διαιτησία για ένα ακυρωθέν γκολ που ίσως έδινε την νίκη.

Λίγο πριν το τέλος λύγισε ο ΜΑ Ν.Πέλλας μέσα στο Μάνδαλο σε ένα παιχνίδι που φαινόταν ότι πάει για ισοπαλία. Παρά την ήττα η ομάδα του Κώστα Νινιατσούδη έδειξε πολύ καλά στοιχεία και αποδεικνύεται δύσκολος αντίπαλος για όλους.

Δεν κατάφερε να κοντράρει τον Εδεσσαϊκό ο Μακεδονικός Ίδας που υπέστη βαριά ήττα. Ωστόσο άλλα θα πρέπει είναι τα παιχνίδια που η ομάδα του Πέτρου Παπαπέτρου θα πρέπει να ψάξει για βαθμούς στη μάχη της παραμονής.

Λίγο πριν την λήξη δέχθηκε το γκολ ο Εθνικός Αριδαίας στον Άγρα και μαζί έχασε το ματς ενώ νωρίτερα είχε καλές ευκαιρίες και δοκάρι για να κλέψει το παιχνίδι.

Με εκπληκτικό τον νεαρό άσσο της, Χρήστο Πέτσο που έκανε χατ - τρικ στο δεύτερο ημίχρονο η Ένωση Τσακων έφυγε με το διπλό από την Ζέρβη δείχνοντας χαρακτήρα και κάνοντας μεγάλη ανατροπή αφού ήταν πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο.

Παρότι προηγήθηκε δυο φορές ο ΠΑΟΚ Καρυδιάς δεν πήρε ούτε ισοπαλία στο ματς με το Λυκόστομο εντός έδρας. Και δεν ήταν μόνο αυτό αφού η ομάδα του Γιώργου Σταφύδα είχε και απώλειες παικτών λόγω αποβολών.

Λίγο πριν τη λήξη ήρθε η λύτρωση για τον Άγρα χάρη στον Γρηγόρη Μουζάκη που ξεκλείδωσε την άμυνα του Εθνικού Αριδαίας σε ένα ματς που η ομάδα του Μιχάλη Κλητσινίκου δεν ήταν καλή και έπαιζε με την φωτιά.

Αν και αιφνιδιάστηκε στο πρώτο ημίχρονο ο ΜΑ Πέλλας κατάφερε την ανατροπή επί της Όρμας για να πάρει μια ακόμα νίκη που είχε την σφραγίδα του μεγάλου γκολκίπερ Γιώργου Τζιβελέκη που πλέον βρίσκεται στην κορυφή των σκόρερ με την ομάδα του Γιάννη Γυριχίδη να μην πιάνει πάντως απόδοση άλλων παιχνιδιών.

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη με το ίδιο σκορ αυτή τη φορά μέσα στην έδρα του για τον Ηρακλή Γαρεφείου που δείχνει να έχει βρει τον εαυτό του. Στο γειτονικό ντέρμπι η ομάδα του Σταύρου Χριστιανίδη λύγισε δύσκολα την Δωροθέα αυτό που μετράει όμως είναι η νίκη.

Σαν άνεμος πέρασε από την Ίδα ο Εδεσσαϊκός όπου με ηγέτη τον Δημήτρη Λαφαζανίδη πήρε εύκολα το τρίποντο της νίκης. Οι τριαινοφόροι παραμένουν πάντα επικίνδυνοι και στην μέρα τους μπορούν να νικήσουν οποιαδήποτε ομάδα.

Μεγάλο διπλό πήρε η ΜΘ Λυκοστόμου μέσα στην Καρυδιά με τον Νίκο Μάνο να είναι ηγέτης των "Λύκων". Παρότι βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ η Θύελλα είχε το σθένος να απαντήσει και να κάνει την ανατροπή.

Παρότι είχε το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο η Αστραπή Ζέρβης δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα μέσα στην έδρα της γνωρίζοντας την ήττα από την Ένωση Τσάκων.

Με την τύχη τους τα έχουν στο Ριζάρι όπου γνώρισαν την ήττα από τον Αλμωπό σε ένα ματς όπου στο πρώτο μέρος δεν ήταν καλή η ομάδα του Κώστα Μαλουμίδη αλλά στην επανάληψη ανέβηκε και το διπλό δοκάρι που αν πήγαινε η μπάλα ίσως έδινε άλλη τροπή στο ματς.

Επιτέλους νίκη για την Δόξα Μανδάλου που λύγισε δύσκολα την Ν.Πέλλα και πήρε βαθμολογική ανάσα για την συνέχεια η ομάδα του Γιάννη Τσαμαρδού που είχε αγχωθεί λίγο από τα συνεχή άτυχα αποτελέσματα. Ο Γιάννης Αναστασιάδης και ο Νίκος Πετρίδης έλυσαν την άμυνα των αντιπάλων που κρατούσε γερά μέχρι και τα τελευταία λεπτά.

10 σχόλια:

  1. mpravo Giorgo gia ti douleia sou.Almopara!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ Η ΟΡΜΑ. ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ, ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΙΔΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟ ΤΕΡΜΑ , Ο ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 10 ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ Η ΜΠΑΛΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ. ΑΝ ΒΡΗΚΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΩΜΑ Ή ΑΠΛΩΜΕΝΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οταν το χερι ειναι κολλημενο στο σωμα δεν ειναι πεναλτι φιλε.. κ το χερι ηταν κολλημενο

      Διαγραφή
    2. αυτο το λες εσυ φιλε 11:38....εγώ το ειδα απλωμενο το χερι του αμυντικου!!!!

      Διαγραφή
    3. epidh hmoyn pio konta apo olous sas,to xeri tou amyntikou to kolise sto swma h dynamh pou eixe h mpala,htan poly dynato soyt

      Διαγραφή
  3. ton eksaplatano oxi apla tou akurosane goal alla kai sto penalnty anti na dosei kokkinh karta edwse apla kitrinh eno o termatofulakas htan o teleutaios paikths ths omadas tou paok giannitswn.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αλμωπαρα ομαδαρα ,επρεπε να κερδιση αλλα οχι με τετοιο γκολ που ο παικτης του σταματησε και πηρε την μπαλλα με το χερι και σκοραρε. επισησ ολοι ειδανε πως η μπαλλα περασε την γραμμη στο 54' (δοκαρια) μονο ο βοηθοσ εποπτη δεν το ειδε..
    θα γινοταν 1-0. παντωσ επαναλαμβανω επρεπε να κερδιση η αριδαια πολυ καλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Pes kai gia tin fash tou 88' opou o Paslamouskas den edwse penalti yper toy Orfea se xeri amyntikou toy Almopou. Na ta leme ola... To idio isxuei kai gia sena k. Mpino...

      Διαγραφή
  5. ΠΑΝΤΩΣ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΕΙς ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΡΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΗΤΑΝ ΣΗΚΩΜΕΝΟ ΣΕ ΑΝΑΤΑΣΗ(ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ),ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ Ο ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ1 ΜΕΤΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 3 ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΥΤ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΜΙΚΥΚΛΙΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.ΟΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΟ ΣΦΥΡΙΞΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ,ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News