Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Βαθμολογική ανάσα για τον Μέγα Αλέξανδρο Ν. Πέλλας

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Ανώτερος ο ΜΑ Ν.Πέλλας επικράτησε εύκολα του Όλυμπου Αψάλου με σκορ 5-1 και επανήλθε στις νίκες μετά από καιρό σε ένα ματς που άρεσε στους φιλάθλους.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν με δύο απανωτά τέρματα να έχουν το πάνω χέρι στο παιχνίδι αφού αυτό τους έκανε να αγωνίζονται πιο ελεύθερα σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που έδειχναν να στέκονται καλά όμως τα δυο τέρματα που δέχθηκαν τους έφερε σε μειονεκτική θέση.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και μείωσαν το σκορ δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι όμως οι γηπεδούχοι βγήκαν μπροστά και μέσα σε ένα δεκάλεπτο καθάρισαν το ματς με τρία ακόμα τέρματα σβήνοντας τα όνειρα του Όλυμπου Αψάλου για θετικό αποτέλεσμα.

Στο 16' ο Αβραάμ Παπαδόπουλος άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους γράφοντας το 1-0 ενώ λίγο αργότερα στο 18' ο Μιχάλης Μπάσδος έκανε το 2-0 δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο 49' ο Μπάμπης Τοσουνίδης (Σουγιάς) μείωσε γράφοντας το 2-1 όμως ο Μιχάλης Μπάσδος και πάλι στο 61' έκανε το 3-1 για να ακολουθήσουν δύο ακόμα τέρματα από τον Απόστολο Κοκωνή στο 67' και στο 71' με πέναλτι ανεβάζοντας το σκορ στο 5-1 για τους γηπεδούχους.

Διαιτητής του αγώνα ο Πέτρος Διδασκάλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News