Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Για όσους λατρεύουν τη μαγειρική...

Επιμέλεια: Ελευθεριάδου Δέσποινα

Μια ωραία μέρα που δεν είχα με τί να ασχοληθώ, πρέπει να ήμουν στο ίντερνετ ούτε κι εγώ ξέρω πόσες ώρες… διάβαζα συνταγές, φαγητά, γλυκά, πίτες ένα σωρό νόστιμες ιδέες…

Και είναι τόσο νόστιμες που θες να πάρεις δάνειο και να πας να αγοράσεις όλα τα υλικά του κόσμου για να δημιουργήσεις απίθανες γεύσεις για αγαπημένα πρόσωπα…

Και είναι εκπληκτικό να βλέπεις χαμόγελα και ευχαρίστηση από όσους τις δοκιμάζουν…

Η μαγειρική όμως είναι τέχνη και σαν τέχνη έχει και αυτή μικρά μυστικά…

Μερικά από αυτά θα βρείτε στο site που βρήκα εκείνη τη μέρα του σερφαρίσματος και έκανα λες και έκανα τη μεγαλύτερη ανακάλυψη του κόσμου…

Ίσως γιατί τελικά όπως λένε στα μικρά και απλά πράγματα ανακαλύπτεις τις μεγαλύτερες χαρές…


Εγώ αποφοίτησα σειρά σας τώρα!!!!

Υ.Γ. Τα μαθήματα είναι δωρεάν και η διαδικασία έχει ως εξής: Παρακολουθείται ένα video με οδηγίες από το διάσημο chef Γιάννη Λουκάκο και έπειτα απαντάτε σε ερωτήσεις βασιζόμενοι πάνω στο video που έχετε παρακολουθήσει… Τόσο απλό!!

Επιμέλεια: Ελευθεριάδου Δέσποινα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News