Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

«Συστάθηκε το Ειδικό Σχολείο Σκύδρας»

Ιορδάνης Τζαμτζής: «Συστάθηκε το Ειδικό Σχολείο Σκύδρας»

Μετά από το αίτημα του Βουλευτή Πέλλας κ. Ιορδάνη Τζαμτζή που είχε καταθέσει στον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Αρβανιτόπουλο Κωνσταντίνο για την σύσταση Ειδικού Σχολείου στη Σκύδρα και την θετική ανταπόκριση που υπήρχε από το Υπουργείο, ο Βουλευτής ξεκίνησε έναν πολύμηνο αγώνα με μια σειρά από επαφές και συναντήσεις με τον αρμόδιο Υπουργό κ. Αρβανιτόπουλο, τον Υφυπουργό κ. Παπαθεοδώρου και τον Γενικό Γραμματέα κ. Γκλαβά.

Ο πολύμηνος αγώνας του Βουλευτή κ. Ιορδάνη Τζαμτζή δικαιώθηκε καθώς ο Υπουργός Παιδείας υπέγραψε την σύσταση Ειδικού Σχολείου στη Σκύδρα, σχολείο το οποίο το είχαν απόλυτη ανάγκη τα άτομα με ειδικές ανάγκες του Δήμου Σκύδρας. Αυτό που απομένει τώρα είναι ο Δήμος Σκύδρας να στεγάσει το Ειδικό Σχολείο.

1 σχόλιο:

  1. Δάνη μην εξαπατάς τον κόσμο. Για να γίνει ένα σχολείο πρέπει να προταθεί αρχες του σχολικού έτους να προταθεί από την Επιτροπή Παιδείας του νομού. Καταθέτεται το αίτημα στην Διυθυνση Εκπαίδευσης του Νομού και με θετική εισήγηση προχωρά στην Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας. Απο εκει πάλι με θετική εισήγηση παει στο υπουργείο και αρχές καλοκαιριού βγαίνει η απόφαση της ίδρυσης.
    Γνωρίζοντας ότι ο Τζαμτζής έγινε βουλευτής μέσα στο κατακαλόκαιρο με κλειστά τα σχολεία, ακόμη και να ήθελε να προλάβει να βγάλει μια τέτοια απόφαση ίδρυσης σχολείου δεν μπορούσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News