Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Ο Μιχάλης Μαυρίδης νέος προπονητής του Μέγα Αλέξανδρου Όρμας

«Όταν μια πόρτα κλείνει, μια άλλη πάντα ανοίγει»

«Όταν μια πόρτα κλείνει, μια άλλη πάντα ανοίγει», τραγουδά η Πάολα και αυτό φαίνεται να το γνωρίζει καλά ο Μιχάλης Μαυρίδης.

Ο γνωστός προπονητής από την Αλμωπία, ο οποίος πριν λίγες μέρες απολύθηκε από τον Όλυμπο Αψάλου και μάλιστα ανταλλάσοντας βαριές κουβέντες με τον Πρόεδρο της ομάδας, βρήκε νέα αθλητική στέγη.

Συγκεκριμένα, έδωσε τα χέρια με τη Διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου Όρμας, καθώς η θέση του τεχνικού έμεινε «ορφανή» μετά την παραίτηση του Μάκη Δεμίρη.

Έτσι, από εδώ και στο εξής στον πάγκο της ομάδας θα κάθεται ο Μιχάλης Μαυρίδης.

31 σχόλια:

  1. ΜΑΥΡΙΔΗ ΣΙΔΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ.ΘΥΜΙΣΟΥ ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΠΗΡΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΗΝ ΑΨΑΛΟ... ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΕ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΗΜΙΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κε Μαυριδη καλη σας επιτυχια στην νεα σας ομαδα.εχετε φιλοσοφια για το ποδοσφαιρο και το γνωριζετε καλα.μια καλοπροαιρετη συμβουλη.γινεται λιγοτερο παρορμητικος και περισσοτερο επικοινωνιακος για την υστεροφημια σας και μονο μια και την προπονητικη και το <> το κατεχετε πληρως.καλημερα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. re ekei sthn orma ton δεμιρη τον πληρωσατε καθολου,, ντροπη ειναι 4,5 μηνεσ χωρισ ενα φραγκο να δωσετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α ντε ρε προβατο τραυα στο μαντρισου καφρε!!!

      Διαγραφή
  4. περιεργη επιλογή.Αλλα και ποιόν να πάρεις//

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αν και ιδιορυθμος καλος προπονητησ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kalh sunexeia mixali sti nea sou omada.podosfairistis olumpou apsalou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ante mavridi sto orma apsalos stisto 2ari me gkoal tou survivor...Over!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι θα το στηση για να σωθιτε να σαι σιγουρος.. οταν ερχομασται εκει θα κανετε φασαριες με τους ανεγγεφαλους που εχετε κ οταν ερχεσται εσεις θα σας δινουμε τα παιχνιδια! ελατε να μαζεψετε κι αλλα γκολακια

      Διαγραφή
    2. Σιγά την ομάδα που εχετε ρε άσχετε που θα μας νίκησετε κιόλας φέτος ανέβηκατε βγάλατε και γλώσσα η ολυμπάρα έχει 15 χρόνια στην κατηγορια μονο με την φανέλα θα φάτε 3 γκολ!!!

      Διαγραφή
    3. h olimpara sou tha ta xei paratisei mexri tote! fantasmene pou tha fame k 3 goal

      Διαγραφή
    4. Αντε γεια κ εσυ ρε ασχετε θα ξεφουσκοσετε κ εσεις ... 1 γυρο εχει ακομα.αλλα καλυτερα να τ πουμε στο μεταξυμας πεχνιδι και να σου θιμισο οτι οταν ειχαμε εμεις ομαδα εσεις δν ειπιρχατε καν και μιλατε κιολας

      Διαγραφή
    5. Αψαλιώτη πάρε κανένα μπουφανάκι γιατί σας βλέπω πάλι στο μείον να κατεβαίνετε..Ταραξίες της ντροπής!!

      Διαγραφή
  8. twra ta piasame ta leuta mas,psomi den eixame tyri mas irthe!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δεν θσ ησυχασουμε με τον μουρινιο της καρατζοβας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αντε να σε δω ρε Μαυριδη, ωραιο προγραμμα σ αφησανε.Τωρα αρχιζουν τα δυσκολα παιχνιδια, σε καλο λουκι μπαινεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΕ COACH!ΚΑΙ OΣΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ!ΜΙΧΑΛΗ ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΉ ΤΗΣ ΑΨΑΛΟΥ......ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ.....ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ SURVIVOR.......OVER!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ Ο ΕΝ ΛΟΓΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.ΙΣΩΣ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΚΕΡΑΙΕΣ ΑΡΧΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μπραβο στην ορμα...η καλτερη επιλογη ο μαυριδης.ας ρωτησουν τους παιχτες που ειχε για το ποιος ειναι ο μιχαλης...μερικοι ακομα τον φοβουνται ακομα και στον υπνο τους...καλη επιτυχια φιλε μου.ευχομαι η ορμα να ειναι απλα ενα σκαλοπατι πριν τον αλμωπο.για εκει εισαι μιχαλη με τις γνωσεις που εχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. kali epitixeia coach se sena kai stin nea sou omada... ena paixtis tou olumpou apsalou!!!over!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ.....ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΤΉΣΤΕ ΛΙΓΟ ΓΗ......ΜΗΝ ΖΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΛΑΝΉΤΗ......ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΤΕ,ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΛΟΓΙΚΟ.....ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΕΝΑΡΙΑ......ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΉΣ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΑΣ ΤΟΝ ΕΜΦΑΝΙΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ.......ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΩΝΥΜΟΙ.......ΜΙΧΑΛΗ ΓΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.....Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ SURVIVOR.......OVER ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Fantasteite poso polu ton agapousan ta paidia tou olympou oloi oi pextes tou eufoxnte kali epitixia kai exoun na poun ta kalitera logia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ase mas mwre k esu...e oxi k o kaluteros proponhths hremaaaaaaaa...an htan kalos de tha emene xwris omada sunexws.kapoy tha htan statheros. mhn lete oti thelete..k esy apsaliwth ton ediwkses k twra ton sthrizeis?apo ekei k mono na katalaveis poso epityumhtos einai...akoy ekei gia ton almwpo einai...kalo asteio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΓΩ ΣΤΗΡΙΖΩ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑ...ΠΟΣA ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΣΑ ΛΕΣ...ΜΑΘΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ....OVER

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΝ ΒΑΡΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΙΤΗΣ.ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Siga poy tha asxoleithei me ton kathe petameno.O coach einai poly megalos gi afto ton goustaroume!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ωχ περιπλανητης ειναι ο κοουτς? αμα δε μπορει ουτε στα τοπικα να στεριωσει ενα χρονο καταλαβα τι θα κανει στον πυρσο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News