Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Κέντρο Υγείας Αριδαίας: Αποστολή φαρμάκων στους Γιατρούς του Κόσμου

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Σας ενημερώνουμε ότι μετά από πρωτοβουλία του Γραφείου Κοινωνικής Φροντίδας του Κέντρου Υγείας Αριδαίας, τα μη χρησιμοποιημένα φάρμακα που δεν πετάχτηκαν στα σκουπίδια αλλά συλλέχτηκαν από τους πολίτες της Αλμωπίας στάλθηκαν στους Γιατρούς του κόσμου.

Στη Θεσσαλονίκη οι Γιατροί του Κόσμου υλοποιούν προγράμματα που αφορούν την δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των αθίγγανων, τοξικομανών και των άστεγων, ενώ οι κινητές μονάδες παρέχουν δωρεάν πρωτοβάθμια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και προληπτική ιατρική σε ορεινές και ακριτικές περιοχές της Ελλάδος, καθώς και σε μειονοτικές περιοχές.

Η συλλογή και αποστολή φαρμάκων από το γραφείο μας στους Γιατρούς του Κόσμου συνεχίζεται.   

Η ομάδα του Γραφείου Κοινωνικής Φροντίδας του Κέντρου Υγείας Αριδαίας:

1)Φωτοπούλου Στέλλα, Διευθύντρια Κ.Υ.Αριδαίας, Γενικός Ιατρός
2)Πούλου Αικατερίνη, Επισκέπτρια Υγείας.

Οι ανασφάλιστοι ,οι άποροι και οι οικονομικά αδύναμοι, μπορούν να προμηθευτούν φάρμακα από το κοινωνικό φαρμακείο του Κέντρου Υγείας Αριδαίας, εάν και εφόσον υπάρχουν.

Με μια απλή κίνηση στέλνουμε όλοι μαζί ένα ισχυρό μήνυμα ελπίδας και αλληλεγγύης σε αυτούς που το έχουν περισσότερο ανάγκη.

Η Επισκέπτρια Υγείας
Πούλου Αικατερίνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News