Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Κουρεμένοι οι νέοι μισθοί - Οι μειώσεις από την Πρωτοχρονιά

Έρχεται η νέα αυξημένη παρακράτηση φόρου από 3% έως και 185%

- Σημαντικές διαφορές μεταξύ ιδιωτικού και δημόσιου τομέα
- Και πάλι αδικημένοι όσοι έχουν μεσαίο εισόδημα

Πρωτοχρονιάτικος μποναμάς είναι και πάλι οι... φόροι για τους συνήθεις υπόπτους, όσους δηλαδή δεν μπορούν να φοροδιαφύγουν και έτσι επωμίζονται τα φορολογικά βάρη.

Με την αρχή του χρόνου αλλάζει και πάλι η παρακράτηση φόρου στα μηνιαία εισοδήματα. Επιβαρύνονται πλέον όσοι είναι άγαμοι και έχουν εισόδημα πάνω από 25.000 ευρώ το χρόνο, αλλά και όσοι έχουν δυο παιδιά που θα χάνουν σχεδόν 20 ευρώ το μήνα...

Μόνο όσοι έχουν εισοδήματα ως 20.000 θα έχουν όφελος, ενώ εφέτος λόγω της κατάργησης των δώρων υπάρχει σημαντική διαφορά στην παρακράτηση φόρου μεταξύ ιδιωτικών και δημοσίων υπαλλήλων.

 
---
Πηγή: NewsIt.gr

1 σχόλιο:

  1. Είναι κάκιστο να συγκρίνεται ο Παραγωγικός Ιδιωτικός τομέας που αγωνίζεται και ιδρωκοπά,
    με το Τεμπελχανείο του καταστροφικού δημόσιου
    τομέα, αυτό μας πληγώνει ανεπανόρθωτα και δέν
    μπορούμε να το δεχθούμε με τίποτα, διότι είναι
    αισχρό, ανατριχιαστικό,παράλογο, άδικο εντελώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News