Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Ανάσα για τον ΠΑΟΚ Γιαννιτσών - Σε δύσκολη θέση ο Απόλλων Κρύας Βρύσης

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Δύσκολη αλλά μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη για τον ΠΑΟΚ Γιαννιτσών που επικράτησε με σκορ 2-1 του Απόλλωνα Κρύα Βρύσης και μαζί πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα σε σχέση με τον Απόλλων που βρίσκεται σε δυσχερή θέση και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην κατηγορία.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τους γηπεδούχους να είναι ελαφρώς καλύτεροι και παρά την ψυχρολουσία να καταφέρουν να κάνουν την ανατροπή ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλά πήραν κεφάλι στο σκορ όμως δεν κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους προβάδισμα.

Στην επανάληψη ισορροπημένο το ματς μέχρι το σημείο της αποβολής του Αβραάμ Ζιμπίση στο 65' καθώς εκεί και μετά οι φιλοξενούμενοι πίεσαν χωρίς όμως να πετύχουν κάτι αφού οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλοί αμυντικά και κράτησαν τη νίκη.

Στο 12' ο Αρμάντο Λασκα αιφνιδίασε τους γηπεδούχους γράφοντας το 0-1 όμως στο 15' ο Αντρέας Ευθυμιάδης σκόραρε σε λάθος εστία και με αυτογκόλ έγραψε το 1-1.

Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 26' όταν ο Χρήστος Καλαϊτζής (Τοτός) έγραψε το 2-1 που ήταν το τελικό σκορ και έδωσε μεγάλη βαθμολογική ανάσα στους Γιαννιτσιώτες.

Διαιτητής του αγώνα ο Βησσαρίων Πασλαμούσκας.

24 σχόλια:

  1. autos o diaithths o paslamouskas tha prepei na min ksana sfuriksei allo paixnidi o antrhwpos einai epikindinos den kserei ti tou ginete.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον εκεί στην επιτροπή δεν έχουν καταλάβει μερικά πράγματα , σήμερα λοιπόν κύριοι αυτός ο κύριος ο Μανωλάκης απέδειξε για ακόμη μια φορά πόσο επικίνδυνος είναι , όχι για τον αγώνα αλλά για τους ίδιους του αθλητές και παράγοντες . Σε μια αμφισβητούμενη φάση για χέρι την οποία υπέδειξε ο ίδιος , υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τους αθλητές του Απόλλωνα , ο κύριος αυτός απάντησε στους παίχτες ότι << ΣΤΑ ΑΡ@Ι@ΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ >> ....... Και επειδή δεν πιστεύετε τους παράγοντες και τους αθλητές , ρωτήστε τον διαιτητή του αγώνα κύριο Πασλαμούσκα ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κώστα μου, αν συνέβη κάτι τέτοιο είναι κατακριτέο διότι αφενός δυσφημεί το άθλημα και αφετέρου το λειτούργημα της Διαιτησίας. Ο Διαιτητής και οι βοηθοί του οφείλουν να επιβλέπουν και να εφαρμόζουν τους κανόνες παιδιάς που διέπονται από τον κανονισμό. Επιβάλλεται να είναι ψύχραιμοι, οξυδερκείς , ευπρεπείς και να αφουγκράζονται τον παλμό του ποδοσφαιριστή έχοντας πάντα την κατάλληλη ψυχολογία. Το παραπάνω περιστατικό εάν και εφόσον υφίσταται (πάντα διατηρώ τις επιφυλάξεις μου) είναι καταδικαστέο. Εύγε στους ποδοσφαιριστές που δεν αντέδρασαν σε αυτήν την εκφραστική χυδαιότητα. Πλανώνται πλάνην οικτράν ,κάποιοι αν πιστεύουν ότι μπορούν να συνεχίσουν να συμπεριφέρονται με τέτοιους ιταμούς και αισχρούς τρόπους πόσο μάλλον όταν είναι Διαιτητές. Διατηρείτε λοιπόν κάθε δικαίωμα καταγγελίας του παραπάνω περιστατικού. Είθε λοιπόν να το ασκήσετε εάν και εφόσον είναι αποδεικνυόμενο.

      Διαγραφή
    2. ΣΩΠΑ ΡΕ 10:55 ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕΣ. ΡΕ ΤΟ ΤΙ ΒΡΙΣΙΜΟ ΑΚΟΥΝΕ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΣΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΝΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΤΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ, ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΝΑΣ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ. ΕΔΩ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΤΕ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΕΤΕ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΙΑ ¨ΕΥΠΡΕΠΗ¨ ΒΡΙΣΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΤΕ ΘΕΜΑ ΗΘΙΚΗΣ; ΑΚΟΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ - ΠΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΠΟΛΥ - ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΗΥΘΗΝΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΥΣΤΕΡΑ ΘΙΧΤΗΚΑΝ. ΕΣΥ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΘΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΟΛΑ; ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΚΚ@Λ@ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΑΠΟ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ.

      Διαγραφή
    3. 10:55 τα βρισιματα απο οπου και αν προερχονται ειναι καταδικαστεα.ο διαιτητης ομως οφειλει να ειναι ψυχραιμος και να μην πεφτει στην παγιδα να ανταπαντησει με παρομοιο τροπο.γιατι τοτε θα βρεθουν πολλοι καλοθελητες να μεγαλοποιησουν τα συμβαντα.ασε που υπαρχει παντα ο κινδυνος να κινδυνευσει ο διαιτητης απο βιαιη συμπεριφορα και προπηλακισμους. θυμασαι τι εγινε με την αλλη ομαδα της κρυας βρυσης.δεν συμφωνεις?καλημερα σου.

      Διαγραφή
    4. Δουλειά του διαιτητή δεν είναι να ανταποδίδει στις βρισιές και σε ότι γίνετε μέσα στο γήπεδο , απλώς σηκώνει την σημαία , φωνάζει τον διαιτητή και δείχνει κίτρινη ή κόκκινη κάρτα , αναλόγως το τί έγινε

      Διαγραφή
    5. Εσύ φίλε 9:26 που μιλάς και ανώνυμα τι δουλειά κάνεις; Μήπως είσαι διαιτητής; Πρόσεχε μην μιλάς έτσι διότι κινδυνεύεις να σε καλέσουν για απολογία στην ΕΠΣ (Βλέπε τι έγινε πρόσφατα). Από εκεί και πέρα, η προσωπική μου άποψη είναι ότι (με ορισμένες εξαιρέσεις που αγγίζουν το 10%-15%), όλοι οι διαιτητές που σφυρίζουν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, αποτελούν άνθρωποι διεστραμμένοι..Διότι δεν μπορώ να φανταστώ έναν άνθρωπο για 50€ να πηγαίνει με κίνδυνο της ζωής του να σφυρίζει στα γήπεδα και να ακούει ένα κάρο μαλ..ες, ύβρεις, κατάρες κλπ όπως αναφέρεις τόσο για τους ίδιους, όσο και για τις οικογένειές τους. Για μένα αυτό είναι τεράστια ξεφτίλα!!Συνεπώς, θεωρώ ότι η πλειονότητα αυτών των ανθρώπων (διαιτητών) πάσχει από ψυχολογικές ασθένειες & διάφορα σύνδρομα. Μήπως θα έπρεπε η ΕΠΣ πρώτα να σας περνάει από ψυχογραφικά τεστ κύριε ΔΙΑΙΤΗΤΑ (9:26);

      Διαγραφή
  3. exei dikio o parapanw enas oudeteros pou parakolouthise to mats!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. den vgainei akri re paidia me tous diaitites adika fwnazoume k malwnoume den mporoun oi omades na vroun to dikio tous pouthena.mia tin plirwnei h Α omada mia h Β kai paei legontas oi monadikoi pou den tha pathoun pote tipota einai ta korakia,den apologountai pouthena k gia tipota ola einai uper tous nomoi-kanonismoi ta panta.tous exei sixathoi olos o kosmos alla luseis den dini kaneis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η λύση είναι η εξής: Σε περίπτωση διαφθοράς, αποδεδειγμένης σε ένα ματς, φοράμε full face, γυαλιά ηλίου για να κρύβεται το πρόσωπο, και ξύλο στα κοράκια. Είναι ο μοναδικός νόμος στην τόση ανομία που επικρατεί δυστυχώς στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου..

      Διαγραφή
    2. Μυρισε αντριλα ξαφνικα..Για φαντασου εσενα με δεκαδες τετοιους να τρως πεσιμο στο δρομο.Πως σου φαινεται?

      Διαγραφή
  5. εγω δεν ειμαι ουδετερος,ειμαι οπαδος του παοκ,ημουν στην εξεδρα και φυσικα δεν ακουσα αλλα ουτε ειδα καποια χειρονομια,εσυ ουδετερε οπαδε 8:09 που ακριβως καθοσουν?κοσμο ειχε μονο πισω απτον εποπτη που ηταν στους παγκους..Ρωταω γιατι αρχισα να ανησυχω για την οραση και την ακοη μου..Μια χαρα ηταν η διαιτησια,οι παιχτες το διαλυσανε το παιχνιδι οπως συμβαινει συνηθως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΓΑΊΝΕΙ Ο ΚΎΡΙΟΣ ΝΤΊΤΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΦΈΡΕΙ ΕΠΏΝΥΜΑ , ΒΓΑΊΝΕΙ ΜΕΤΆ ΈΝΑΣ ΟΥΔΈΤΕΡΟΣ ΟΠΑΔΌΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΤΑΥΡΏΝΕΙ , ΤΟ ΓΕΓΟΝΌΣ ΌΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΆΚΟΥΣΕΣ ΕΣΎ ΔΕΝ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΌΤΙ ΔΕΝ ΈΓΙΝΕ , ΤΟΝ ΕΠΌΠΤΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΈΡΩ ΟΎΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ , ΑΛΛΆ ΑΝ ΈΓΙΝΕ ΚΆΤΙ ΤΈΤΟΙΟ , ΠΡΈΠΕΙ ΑΎΡΙΟ ΚΙΌΛΑΣ ΝΑ ΔΙΑΓΡΆΦΕΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΛΊΣΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΏΝ , ΔΕΝ ΝΟΜΊΖΩ ΠΆΝΤΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΆΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΊΝΕΙ ΚΆΠΟΙΟΣ ΕΠΏΝΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΛΈΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το πραμα ειναι απλο και το κουραζεται αδικως.Ο κυριος Ντιτουρας καταγγελει κατι επωνυμμα γνωριζοντας πως αν ειναι ψεμματα και του κανει μηνυση ο βοηθος η οποιος αλλος για συκοφαντικη δυσφημηση θα εχει πολυ σοβαρο προβλημα.απο αυτο και μονο του γεγονος αν λαβουμε υποψην,το συμβαν ειναι υπαρκτο και ειλικρινα κριμα για την καταντια καποιων.τους πληρωνουμε για να μας βριζουν?Ντροπη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ο κυριος ντιτουρας πως γινεται να ειδε η να ακουσε το συμβαν εφοσον αυτο ελαβε χωρα σε ενα σημειο του γηπεδου οπου δεν υπηρχε ο οποιοσδηποτε και μαλιστα εγινε μεταξυ παιχτη και βοηθου?Επιτρεψτε μου οχι μονο να διατηρω αμφιβολλιες αλλα και να θεωρω οτι ειναι ενα συμβαν που δυστυχως δεν μπορει να αποδειχτει με λογια πολλων,εξαλλου το διψευσαν ολοι οσοι ηταν εκει πλυν των παιχτων του απολλων,γεγονος που και να ισχυει το κανει εκ των πραγματων αβασιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ16 Δεκεμβρίου 2012 στις 2:21 π.μ.

    ΑΥΤΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ 1970 ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ...Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ,Ο ΠΑΙΚΤΗΣ,Ο ΠΑΓΚΟΣ,ΤΟ ΔΣ Ή Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΞΑΓΡΥΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ...ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΘΑ ΝΑΙ ΛΙΓΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. το ασυλο και η καταχρηση εξουσιας εκ του ασφαλους απο καποιους διαιτητες πρεπει να τελειωνει.δεν ειναι δυνατον να συμπεριφερονται σαν οπαδοι ομαδων.ενα μερος επεισοδιων στα γηπεδα γινονται και απο απρεπη συμπεριφορα του εκαστοτε διαιτητη.στο νομο μας εχουμε αρκετους τετοιους.και μετα περιμενουμε παραγοντες παικτες και φιλαθλους να ειναι ψυχραιμοι σε προκλησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΛΑΚΗ ΘΕΕ !!!!!!! ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ !!!!!!! ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΠΡΟΕΔΡΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για κανένα συμπαραστάτη του δημότη ίσως , αλλά όχι για πρόεδρος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τον ξερω προσωπικα και δεν τολμω να πιστεψω πως εγινε το γεγονος,παιδι πανεπιστημιου ειναι και κυριος,ο αλλος γυμναστης και ο αλλος πρεπει να στη διας,στους 3 εχθες αναφερομαι..αλλα αυτον τον ξερω δεν υπαρχει περιπτωση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ,
    Ο ΣΤΑΜΚΟΣ Η Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ;;;ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Επειδή κάτι μου θύμιζε το όνομα αλλά δεν ήξερα ακριβώς τί , έψαξα και το βρήκα , είδατε κύριε Καρυπίδη τί έγκλημα κάνατε , όταν αυτόν τον επόπτη δεν τον είχατε τιμωρήσει στο αναμεταξύ μας αγώνα με την Κρύα Βρύση , έφτασε σε σημείο , δεν λέω χωρίς αιτία και λόγο , φαντάζομαι τί βρισίδι μπορεί να έφαγε για να απαντήσει έτσι , αλλά ο διαιτητής και ο επόπτης είναι ο άρχων του γηπέδου , τιμωρείς τον αθλητή ή τον παράγοντα , δεν ανταποδίδεις , τελικά έχει δίκιο ο Κωστάκης , είσαι πολύ επικίνδυνος αλλά δεν φταις εσύ , αλλά αυτοί που σε ορίζουν και είσαι ακόμη στις λίστες των διαιτητών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. AFTOS O EPOPTHS VATHMOLOGITHIKE ME 5 APO TON MPINO KAI THN ALLH EVDOMADA EPAIXE KANONIKA.AFTOS EINAI KAI O LOGOS POY DEN PAEI ALLO PARATHRHTHS O MPINOS.KAI MPRAVO TOY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. poios sou eipe oti den paei?gia koita orismous ton teleutaio mina kai ksanasteile!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News