Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Ανακοίνωση της ΔΕΥΑ Αλμωπίας για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές

Ανακοίνωση

Η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας ενημερώνει τους καταναλωτές της ότι στις 30.11.2012 και στο ΦΕΚ με αριθμό 3203 τεύχος δεύτερο, δημοσιεύθηκε η απόφαση του Υπουργού Οικονομικών περί είσπραξης εσόδων τρίτων από τις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (Δ.Ο.Υ.).

Με την παραπάνω απόφαση η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας θα προχωρήσει σε βεβαίωση των ληξιπρόθεσμων οφειλών των καταναλωτών της στη Δ.Ο.Υ. Αριδαίας.

Όσοι από τους καταναλωτές έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές...

...καλούνται για την τακτοποίηση τους στο ταμείο της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας έως την 31.01.2013. Οι οφειλές των καταναλωτών θα καταβάλλονται είτε εφάπαξ είτε σε δόσεις, ανάλογα με το ύψος τους.

3 σχόλια:

  1. ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ... ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ... ΕΛΕΟΣ !!! ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ , ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΛΑΒΗ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ !!! ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ , ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ... Ε... ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ . ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΔΕΥΑ , ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ase mas re exypne poy me ayta pou grafeis den fainese gia exypnos.
    pes mas mono poso sou erxete esena o logariasmos kai ka8e poso,na sou pw kai egw poso plirono.Esy dld pineis ligotero nero apo emena h kaneis mpanio mono pasxa kai xristougenna.
    pes mou den exoume tis idies anages kai esy sthn aridaia kai egw stin koryfh stous promaxous,ston arxagello?
    PES MAS TI PLHRWNEIS SE PARAKALW!!!!KAI META PES OTI 8ELEIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΘΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΡΕ ΤΣΟΜΠΑΝΟΒΛΑΧΕ !!! ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ !!! ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΕΛΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News