Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

"Περίπατος" του Αλμωπού στο ντέρμπυ με τον Άρη Πρ. Ηλία - Δείτε φωτογραφίες

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Εντυπωσιακός ο Αλμωπός μετέτρεψε σε περίπατο το ντέρμπι επικρατώντας με σκορ 3-1 του Άρης Προφήτη Ηλία και έτσι είναι μόνος τρίτος στη βαθμολογία, σε ένα ματς που βρέθηκε πολύς κόσμος και από τις δυο ομάδες.

Στο πρώτο ημίχρονο μετά τα πρώτα αγωνιστικά λεπτά οι γηπεδούχοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων ήταν καλύτεροι σαν ομάδα αφού οι φιλοξενούμενοι έδειχναν εγκλωβισμένοι και δεν μπορούσαν να αντιδράσουν.

Αποτέλεσμα αυτής της υπεροχής του Αλμωπού ήταν το τέρμα που πέτυχαν λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου και έτσι πήγαν προηγούμενοι στα αποδυτήρια, δίκαια και καθαρά.

Στην επανάληψη το ίδιο σκηνικό με τους γηπεδούχους μα είναι καλύτεροι να κυριαρχούν στον αγωνιστικό χώρο αφού οι φιλοξενούμενοι ήταν ασύνδετοι σε όλες τις γραμμές και η εμφάνιση τους απογοήτευσε τους φίλους του σε αντίθεση με τον Άλμωπο που δικαίως καταχειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους του.

Στο 40' οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ όταν ο νεαρός μέσος Γιάννης Παντελίδης έβαλε μπροστά τον Αλμωπό κάνοντας το 1-0 ενώ στο 60' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και ο Γιώργος Μπογδάνης που απέλασε την εκτέλεση του έγραψε το 2-0.

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων ήρθε το τρίτο γκολ από τον Γιάννη Παντελίδη στο 62' που έγραψε το 3 - 0.

Στο 65' οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ της τιμής όταν ο Βαγγέλης Αντωνιάδης με πέναλτι έγραψε το 3-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΛΜΩΠΟΣ (ΝΤΙΣΙΟΣ): Χρήστου, ΜΠΟΓΔΑΝΗΣ, Μιχαηλίδης, Παπασυμεών, Ελευθεριάδης Θ., Κανοτίδης, ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ν., ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ  Γ., ΣΑΒΒΙΔΗΣ, Τσακώνης (Τσαουσίδης 66’).

ΑΡΗΣ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ (ΚΡΗΤΙΔΗΣ): Σεϊτανίδης, Συμεωνίδης (35’ Λυσίτσας), Λέσι, Βοτάρης Α., Χαραλαμπίδης, ΒΟΤΑΡΗΣ Δ., Καρυπίδης, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΔΑΣ, ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, Μαλιούφας (80’ Κουλούρης), Μουρουζίδης (70’ Ινεμπολίδης).

Διαιτητής του Αγώνα ο Θεοδωρόπουλος Νίκος με βοηθούς τον Σίπκα Γιάννη και τον Γιώργο Μανωλάκη. Αποβλήθηκε στο 67' ο Μάκης Καρυπίδης του Άρη Προφήτη Ηλία.

Δείτε φωτογραφίες:





























 

12 σχόλια:

  1. ο Προφητης δεν εμφανιστηκε στο γηπεδο.ο Τερματοφυλακας του Αλμωπου δεν λερωθηκε καν.Αυτα είδαμε φίλε.Το πεναλτυ υπερ αλμωπου στο 44 να τελειωσει το ματς το επνιξε.Μη λέμε οτι θελουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. twra profitakia sas fteei o theodoropoulos , sta alla mats pou ton eixate kai kerdizate kalos htane profitakia , mathete na xanete , se liga xronia den tha eiparxete san omada profitakia .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ki emeis apo Pellara eidame enan kalutero Almopo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 7.25 μη ξεφευγεις.Καλη επιτυχια να εχουν οι ομαδες.Ολες κανουν προσπαθεια.Σημερα χανεις αυριο κερδιζεις.Μπραβο σε ολα τα παιδια για το ωραιο παιχνιδι μεσα στο γηπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελικρινα δεν γνωριζω τον προπονητη του προφητη, μπορει νανε καλο παιδι, μπορει νανε ικανος, αλλα η συμπεριφορα του ηταν επιπεδου σολας, ενας τυπος να ουρλιαζει, να διαμαρτυρετε, να κοιταει περισοτερο την κερκιδα παρα το γηπεδο, ολα του φτεγανε, εντυπωσεις στο φουλ και χαζομαλακιες.Φιλε ασχολησου με το ψαρεμα, θα σε ηρεμισει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ, ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΓΚΟΥΡΟΙ.ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΟΝ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟ, ΕΒΛΕΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΕΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.

      Διαγραφή
  6. Μπραβο και στης 2 ομαδες, παιξαν με ψυχη. καλη πορεια στον προφητη.Φιλαθλος του Αλμωπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. o proponitis tou profiti mono geia theatro skion kanei , seinexeia me ton kozmo asxoloutane para me thn omada tou , krima geia ton profiti pou exei ena tetoio proponiti ston pagko tou , exei kalous paixtes krima...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕ Μ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΑΛΜΩΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

      Διαγραφή
    2. etsi einai o almwpos xwris dimitriadi kai vakiani me traymatia kai as mpike allagi tsaousidis apla o profitis den itan kalos.oso afora ta penalti oti egine egine paidia to skor egrapse 3-1 kai oso anafora to proponiti tou profiti xronia sta epaggelmatika gipeda me tin naousa tin xronia pou anevike stin a stin veroia sto diagora ston aeto skidras autos einai o proponitis tou profiti kai min xexnate o kathe anthropos exei diaforetiko xaraktira alloi einai iremoi kai alloi fonaklades apla emas tous elloines mas ftene eite oi iremoi eite aytoi pou fonazoun

      Διαγραφή
  8. Συγχαρητηρια στον τερματοφυλακα του προφητη. Αυτο που εβγαλε χθες ηταν το χαιλαιτ του αγωνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News