Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Ανακοίνωση του Αλμωπού Αριδαίας

Ανακοίνωση

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της κακής κατάστασης των γηπέδων οι προπονήσεις των ακαδημιών της Πέμπτης (13/12) και του Σαββάτου (14/12) αναβάλλονται.

Τα τμήματα των ακαδημιών θα ξαναλειτουργήσουν από την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση!

9 σχόλια:

  1. tzampa plirwnoume gia na stelnoume ta paidia spoudaia akadimia ka9e mina treis proponiseis xanontai... kante kati dn ginetai etsi akadimia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαθηκαν τρεις προπονησεις,ε και; ενταξει υπαρχει προβλημα,αλλα το προβλημα δημιουργηθηκε επειδη η διοικηση θελησε να δωσει σε εσας και τα παιδια σας πιο ανθρωπινες συνθηκες.ηρεμηστε δεν χαθηκε ο κοσμος.πατερας πιο παλιος απο σενα.

      Διαγραφή
    2. εδώ οι μέγαλες ομάδες δεν κάνουν προπόνηση με αυτό το καιρό και θέλεις να μας πείς οτι θα έστελνες το Γιο σου με τα μειον(-) έξω για μια ώρα ενώ δεν τον αφήνεις ούτε απο το σπίτι να βγεί τώρα αλλά, άλλα λόγια να αγαπίομαστε......

      Διαγραφή
    3. Ναι τωρα θα μας τρελλανει ο πατερας ενος παιδιου που γραφει στα αλαμπουρνεζικα, μαλλον τρωγετε με τα ρουχα του αυτος ο μπαμπας

      Διαγραφή
  2. δωσε 50 ευρω το μηνα και θα τα έχεις όλα .Οταν ήσουν μικρός εσύ πως ήταν η ακαδημία στο χωριό σου?εγω τον παω για τα πρωτα βηματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και πως θα γινει αυτο ρε φιλε.
      θα σκεπασουν το γηπεδο.

      Διαγραφή
  3. Πολλοί γράφετε μονο κ μονο για την δημιουργία εντυπώσεων .Δεν θα μπω στην διαδικασία να κρίνω αν είναι τα γήπεδα κατάλληλα ή όχι.Ρωταω μόνο με βάση την κοινή λογική,θα αφήνατε το παιδι σας με μηδέν βαθμούς να παει στο γήπεδο; Κ αν ναι γιατι για να σκληραγωγηθει;Μιλάμε για παιδιά έξι νε έντεκα χρόνων !!!Αυτη τη στιγμή στις ακαδημίες γίνεται μαζικός αθλητισμός κ όχι πρωταθλητισμός οπότε υπάρχει χρόνος για τις χαμένες προπονήσεις.Κ σε ένα γήπεδο επικίνδυνο ποιος θα αναλάβει την ευθύνη αν πάθει κατι κάποιο παιδι ;Σέβομαι κ το τελευταίο ευρώ που πληρώνουν οι γονείς αλλα με όλο τον σεβασμό είναι μικρά παιδιά κ θέλουν την μεγαλύτερη δυνατή προστασία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε μου, ενημερωσου για την λειτουργεια των ακαδημιων μεγαλων ομαδων παγκοσμιος και μετα γραψε εσυ που δεν δημιουργεις εντυπωσεις!
      εκτος αν δεν ξερουν αυτοι, και ξερουμε εμεις!!!!

      Διαγραφή
    2. Να σε ενημερώσω φίλτατε για τις ακαδημίες υψηλού επιπέδου αφού το ζήτησες:Να σου πω για τους επαγγελματίες προπονητές που πληρώνονται αδρά;Για την οργάνωση σε ολιγομελή τμήματα;Για τους παιδοψυχολόγους ;Για τις υποδομές με τα κλειστά γήπεδα κ τους χώρους αναψυχής;Το κυριότερο κ αυτο που πρέπει να σε απασχολει;Είναι μονάδες παραγωγής ταλέντων που σε απλά ελληνικά σημαίνει πως αν το παιδι σου είναι παχύσαρκο ή δεν πληρει τα στάνταρ τους αποχωρεί !Να σου πω για το πόσο πληρώνουν οι γονείς ;Να σου πω για τα σεμινάρια που στέλνουν τους προπονητές ;Βλέπεις να μην ξερω για τις ακαδημίες λοιπόν ;Εγραψα το παραπάνω μονο κ μονο για την ασφάλεια των παιδιών γιατι αυτά είναι έξω στο κρύο .Ενω εσυ ίσως λέω ίσως είσαι σπίτι σου κ απολαμβάνεις την φαινομενική σου ηρεμία !Κ να σου προτείνω κ κατι ,να γίνονται οι προπονήσεις με κρύο παγωμένο γήπεδο κ μείον,αρκεί εσυ κ εκατό ακόμη γονείς να είστε στην κερκίδα .Με απεριόριστη εκτίμηση ένας άσχετος που νοιάζεται για την εκπαίδευση κ την ασφάλεια του παιδιού σου...

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News