Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Ποια ομάδα της ΕΠΣ Πέλλας είναι έτοιμη να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα;

Ο λόγος

Ποια ομάδα της ΕΠΣ Πέλλας βρίσκεται ένα βήμα πριν την απόσυρσή της από το πρωτάθλημα, μετά από σχετική απόφαση που έλαβε η Διοίκησή της;

Ο λόγος είναι ο εξής:

Πριν από κάθε παιχνίδι δύο παράγοντες και δύο ποδοσφαιριστές είναι υποχρεωμένοι να βρίσκονται στο Αστυνομικό Τμήμα δύο ώρες πριν και δύο ώρες μετά το παιχνίδι λόγω πρόσφατης απόφασης του Δικαστηρίου.

Αυτό όπως είναι φυσικό δημιουργεί προβλήματα στην ομάδα, η οποία αφού θα συμβουλευτεί κάποιους δικηγόρους σκέφτεται να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

11 σχόλια:

  1. οι μαγκιες πληρώνονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o mylotopos apoxori gia ti den exi antipalo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καταδικάστηκαν για τα επεισόδια στην Αριδαία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το δικαστήριο επέβαλλε σε 2 παράγοντες και 2 παίκτες της ομάδας Απόλλων 1970 Κρ.Βρύσης ποινή φυλάκισης 22 ΜΗΝΩΝ με τριετή αναστολή,εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της Κρ.Βρύσης κάθε 1η και 15η του μήνα, απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για 2 χρόνια και τέλος την υποχρέωση να παραμένουν στο Αστυνομικό Τμήμα 2 ώρες πριν και μετά από κάθε τοπικό αγώνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απολλων 1970 κρύα βρυση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μετα τη Κρυα Βρυση ακολουθεί η Αψαλος!!! τι ενωνει αυτα τα δυο χωριά? μα ειναι είναι συγγενείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΟΣ (Ε.Φ.Ι) ΤΗΣ ΕΠΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΕΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΝΟΜΟ. Η ΕΠΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΟ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ. ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. gatakia tis arideas mono an figi o milotopos i edessa kai pleon i pella tha mporesete na diekdikisete tin protia apo ton profiti ilia ...
    Kante oneira den apagorevete!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News