Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Κασιδιάρης: Δεν θα βοηθούσαμε ποτέ το άρρωστο παιδί ενός μετανάστη

Έντονη αντίδραση της ΔΗΜΑΡ προς τη ΝΕΤ

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ ο Ηλίας Κασιδιάρης, όταν ρωτήθηκε αν το ιατρείο της Χρυσής Αυγής θα βοηθούσε άρρωστο παιδί ενός μετανάστη απάντησε οτι είναι πολιτική επιλογή του κόμματος να μην το εξυπηρετήσει.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης έκανε λόγο για μεμονωμένα περιστατικά και μεμονωμένες δηλώσεις, που δημιουργούν μια πλαστή εικόνα για την Χρυσή Αυγή.

"Έχουμε κάνει λάθη αλλά δεν μετανιώνουμε, άλλωστε τα δικά μας είναι μηδαμινά μπροστά στα λάθη άλλων" είπε.

Όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει στον κοινοβουλευτισμό, είπε ότι "άν δεν πίστευα στον κοινοβουλευτισμό δεν θα ήμουν στη Βουλή σήμερα. Θα ήμουν ταγματάρχης και θα επιχειρούσα πραξικόπημα”.

Εντονη ήταν αντίδραση της Δημοκρατικής Αριστεράς για την πρωινή παρουσία του Ηλία Κασιδιάρη στη ΝΕΤ. "Θεωρούμε απαράδεκτο τον τρόπο με τον οποίο η Δημόσια Τηλεόραση εμφάνισε στην εκπομπή της «Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ» τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη. Προσφέροντας του, στην ουσία, βήμα για να αναπτύξει τις αντιδημοκρατικές και ρατσιστικές απόψεις του χωρίς κανένα, ούτε καν στοιχειώδη, δημοσιογραφικό ή πολιτικό αντίλογο".

---
Πηγή: protothema.gr

35 σχόλια:

  1. na se xairetai h mana sou palikari mou....ah sixtir

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να τον χαίρετε ο παππούς του ο γερμανοτσολιάς με την κουκούλα !
    να τον χαίρονται και οι υποανάπτυκτοι πιστοί του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα κανει ο ΣΥΡΙΖΑ γιατρειο για τα παιδια των μεταναστων...μη φαγωνεστε...αντι να λετε μπραβο σαυτους που κανουν συνεχεια καλο στον ελληνικο λαο εσεις βριζετε...αλλα τι να περιμενεις απο εναν λαο που εμαθε στο βολεμα και το δημοσιουπαλληλικι...γραφειο τυπου του ΣΥΡΙΖΑ εχετε γινει ολοι...ο κοσμος ξυπνησε ομως ....20% εχει φτασει η χρυση αυγη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρόσεχε μόνο μη μαυρίσεις το καλοκαίρι απ'τον ήλιο και σε κάνουν σαπούνι τα φιλαράκια σου...

      Διαγραφή
    2. 20% είναι το ΙQ σου σε σχέση με αυτό των μπαμπουίνων. Κρετίνε.

      Διαγραφή
    3. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει κοινωνικό κτηνιατρείο για αναξιοπαθούντα ζώα. Δήλωσε και επειδή αυτοί δεν είναι ρατσιστές θα έχεις σειρά προτεραιότητας.Όρθιο, κοιμώμενο βόδι.(4:45)

      Διαγραφή
    4. ΜΑΓΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΞΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ.... ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΑΝΗΚΕΤΑΙ ΕΕΕΕΕΕ?????????? ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ.....

      Διαγραφή
    5. ΜΟΝΟ Π ΠΡΙΝ ΠΕΙ ΑΥΤΟ Ο ΛΙΑΚΟΣ ΕΙΠΕ Κ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ.... ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ....ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΗ!!!!

      Διαγραφή
    6. e den perimename kati kalytero apo sena 6.27. thn exeis sthsei olh mera sto internet kai propagandizeis anelehta!

      Διαγραφή
    7. 11΄37 ΤΗΝ ΑΥΓΗ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΣΗΜΕΡΑ???? ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕΣ ΚΑΜΑΡΙ Μ???? ΑΧΧΧΧ ΚΑΛΕ ΤΙ ΑΛΗΤΑΚΟΣ ΕΙΣΑΙ?????

      Διαγραφή
  4. Ζήτω η 30η Φεφρουαρίου 1756

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην κουράζεσαι, χρυσάυγουλο, να απαντάς σε όλους διότι θα πάθεις κρίση υπερθέρμανσης του εγκεφάλου των ερπετών που κουβαλάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς Κρυα Βρυση αν ερθεις παρε με τηλ σε θελω για λιγο σκοπιανο σκουλικι.

      Διαγραφή
  6. Κοπελάρα μου!!! Πού χάθηκες; Έψαχνες πάλι κανένα όμορφο, μελαχρινό αγόρι στο Γιδά; Ανησυχήσαμε. Άντε φτιάξε μας τη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. BΡΕ ΒΡΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΣΥΡΙΖΑ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΚΕ ΑΕ ΚΤΛ ΚΤΛ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΜΚΟ ΚΤΛ ΚΤΛ. ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ Η ΑΜΥΝΑ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΚΤΛ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι δεν είσαι φασίστας είσαι ναζί. Υπάρχει διαφορά. Αλλά σαν ζώο δεν την καταλαβαίνεις.

      Διαγραφή
  8. ο καλος Χριστιανος σε ολο του το μεγαλειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΔΩΣΕ ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!

      Διαγραφή
    2. Ουτε ανθελληνας ειμαι ουτε αριστερος. νομιζεις οτι επιδη ψηφισες τους νεοναζι εισαι περισσοτερο Ελληνας απο εμενα?
      Εχεις δουλεψει περισσοτερο απο εμανα? εχεις πληρωσει περισοτερους φορους απο εμενα? παιδια εχεις? εγω εκανα για να εχει Ελληνικα χερια η Πατριδα. Οι ξενοι ειναι εδω γιατι καποιοι τους εδωσαν δουλειες "μαυρες" αφορολογιτες, γιατι ο Ελληναρας δεν ηθελε να παει στο χωραφι και στην οικοδομη και εστελνε τους ξενους. Να βλεπουμε και τα δικα μας τραβα δεν μπορει να φταινε ολοι εκτος απο εμας

      Διαγραφή
    3. Τώρα του έβαλες δύσκολα, θα τον μπερδέψεις!

      Διαγραφή
  9. οποις διαφωνει με τον κασιδιατη ειναι ξυριζα? αν ειναι δυνατων.... ηλια εχεις ιδεα ποσοι Ελληνες μεταναστες υπαρχουν? αν αρρωστησουν ας μην τους βοηθησουν στο εξωτερικο... θα πας εσυ να τους κανεις καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για ρωτα ποσα πληρωνει ο ελληνας μεταναστης για ασφαλεια οπουδηποτε στο κοσμο φιλανθρωπε δημοκρατη μου...οι λαθρομεταναστες εδω δεν εχουν πληρωσει πουθενα και εχουν μονο απαιτησεις...στεγαστικα δανεια,υγειονομικη περιθαλψη(μονο γιαυτους γτ οταν παει ο ελληνας στο νοσοκομειο και το δει γεματο μελαμψούς παει στον ιδιωτη για να μη κολλησει τις αρχαιες τους αρρωστιες),προτεραιοτητα σε ολες τις δουλειες κτλ...εχετε σκεφτει οτι αυτοι δεν εχουν αγορασει τπτ απο ελληνα επιχειρηματια?ειναι τσιγγουνηδες και μας μισουν...οπου και να παει ο ελληνας ηρωας μεταναστης θα αφησει τα ωραια ελληνικα λεφτακια του...
      επισης να ξερετε οτι η χρυση αυγη επιασε 7% στις προηγουμενες εκλογες και σε 1 δημοκρατικη χωρα πρεπει αυτοι που την ψηφισαν να εκπροσωπουνται στη δημοσια συνδρομητικη τηλεοραση....αυτο για τη ΔΗΜΑΡ που παραπονεθηκε για τα 5 λεπτα που μιλησε αυτο το παληκαρι που τολμησε να τα βαλει με ολη τη σαπιλα...

      Διαγραφή
    2. Μα ποσο πανηλιθιος μπορει νασε 10.21, το ιδιο ειναι ο καθε νομιμος ελληνας που εργαζετε εξω, με τα.....οτι νανε που μπαινουν στην χωρα μας? μα ποσο καγκουρος μπορει νασε?

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος 10 Δεκεμβρίου 2012 12:55 π.μ.
      Προσεχε πως μιλας. πανηλιθιος και καγκουρας εσυ εισαι. Ξερεις ποσοι Ελληνες δουλευουν ανασφαληστα στην γερμανια? δεν εχεις ιδεα. Στην Ελλαδα εδω και χρονια ειναι λαθος η μεταναστευτικη πολιτικη. μπατε σκυλοι αλεστε ημαστε. ποιος εκανε κατι για να μην ερχοντε οι ξενοι? Τους εδωσες δουλεια και ηρθαν, τους εβαλες στο χωραφι σου να μαζευουν ροδακινα και κερασια, και αν δεν το εκανες εσυ το εκανε καποιος χωριανος σου καποιος συγγενης σου η φιλους σου

      Διαγραφή
    4. Το έκανε και ο ίδιος οταν ήθελε κάποιους να μαζεύουν τα καπνά του στην Κρύα Βρύση. Τότε ήταν καλοί. Μετά τους είπε ο κινεζοπακιστανονεοέλληνας ( ύψος-χρώμα-βάρος) αρχηγός τους πως οι ματανάστες είναι κακοί και οι λοβοτομημένοι παπαγάλοι άρχισαν το τροπάριο.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος 9 Δεκεμβρίου 2012 11:47 μ.μ.
      Θα σου απαντησω με παραδειγμα. φιλος μου στην γερμανια δουλευει ολο τον χρονο, ειναι ασφαλησμενος μονο τους 6 μηνες, τους αλλους 6 πληρωνετε απο την δουλεια και περνει και "ταμειο" περνει λεφτα για τα παιδια που εχει και την "ανεργη" γυναικα του η οποια δουλευει και αυτη ανασφαλιστη ολο τον χρονο. οποτε μην μου για νομιμους Ελληνες μεταναστες.
      οι λαθρομεταναστες δεν εχουν δικαιωμα για δανειο επιδι δεν εχουν χαρτια ειναι πολυ απλο... αλλα ο κασιδιαρης δεν μιλησε για λαθρομεταναστες αλλα μεταναστες... ξερεις ποσα ενσυμα πρεπει να εχει ενας μεταναστης στην Ελλαδα για να παρει αδεια παραμονης? ειμαι σιγουρος οτι δεν ξερεις. 150 ενσυμα που σημαινει 6 μηνες εργασιας με φορους κρατησεις κλπ. οπως εγραψα και παραπανω αν δεν θελεις ξενους να μην τους δινεις δουλεια, πιασε κανα φτιαρι καμια ματσολα

      Διαγραφή
    6. Συμφωνώ απολύτως. Αναφέρομαι στον βλάκα, κουτοπόνηρο χρυσαλήτη (11:47 μ.μ. &12:55 π.μ.)που νομίζει ότι ο κόσμος όλος έχει το νιονιό το δικό του.

      Διαγραφή
    7. δυστηχως για σενα καγκουρε δεν ειμαι χρυσαυγιτης αλλα παιδι που γεννηθηκε στη γερμανια απο γονεις εργατες και ξερω πως ειναι εκει οι μεταναστες.Αν ειναι δυνατον το χαλι αυτο να υπαρχει στη Γερμανια, δεν γνωριζεις αρα μουγγα πανηλιθιε επιστημονα.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος10 Δεκεμβρίου 2012 8:31 μ.μ.
      ευτυχως για μενα πανεπιστστημονα εκανα 1 χρονο στην γερμανια και ειδα πως ειναι τα πραπατα.... και πιστεψε με υπαρχει αυτο το χαλι στην γερμανια ειδικα οταν δουλευεις για Ελληνα εργοδοτη!!!!!

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News