Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Προσοχή: Απαγορεύεται το κυνήγι!

Ανακοίνωση

Λόγω των σημερινών χιονοπτώσεων καθώς και σε κάθε περίπτωση χιονοπτώσεων μεγάλης διάρκειας, έντασης και έκτασης στην περιοχή του Δασαρχείου Αριδαίας και όπου το έδαφος είναι σκεπασμένο με χιόνι απαγορεύουμε το κυνήγι για όλα τα θηράματα και επιτρέπεται μόνο για υδρόβια πτηνά στις παραποτάμιες περιοχές και τεχνητές λίμνες και σε ζώνη πλάτους 100μ. από τις όχθες και όπου επιτρέπεται αυτό.

Η τήρηση και εφαρμογή της παρούσας, ανατίθεται στη Δασική Υπηρεσία, Αστυνομία και τον Κυνηγετικό Σύλλογο Αλμωπίας και ισχύει από τη δημοσίευσή της, μέχρι τέλους της κυνηγετικής περιόδου 2012-2013.

Οι παραβάτες αυτής της απαγορευτικής διάταξης θα διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με την παρούσα και τις διατάξεις του άρθρου 287 του ΝΔ 86/1969, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 16 του ΝΔ 996/1971 και 175/75 και της 414985/29-11-8-1985 ΚΥΑ.

Με εντολή Γ.Γ.
Ο Δασάρχης Αριδαίας
Νικόλαος Μέντης
Δασολόγος με Β΄ βαθμό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News