Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Έψαλαν τα κάλαντα στο Δήμαρχο Αλμωπίας - Δείτε φωτογραφίες

Δείτε φωτογραφίες

Τα κάλαντα στον Δήμαρχο Αλμωπίας έψαλε η χορωδία του Αρίωνα σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων.

Ο Δημήτρης Πασόης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τάσο Χρήστου, ευχαρίστησε όλους όσοι τραγούδησαν τα κάλαντα και ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος.

Δείτε φωτογραφίες:




4 σχόλια:

  1. καλα χριστουγεννα καλη χρονια με υγεια σε ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η φωτογραφια απο τα παιδια του ΓΕΛ.Αριδαιας που ειναι.????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΥΧΕΣ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΠΡΩΤΟΙ. ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ΄........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτα που ξερατε να τα ξεχασετε, πανε τα χρονια που ειχατε δημαρχους με απιδια.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News