Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Αλμωπός: Κερδίστε εισιτήρια για τον αγώνα με τον Άρη Προφήτη Ηλία

Μπείτε στην κλήρωση και κερδίστε δωρεάν εισιτήρια

Για να μπείτε στην κλήρωση και να κερδίσετε δωρεάν εισιτήρια, επιλέξτε έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Στείλετε μας μήνυμα στη σελίδα του Aridaia News στο Facebook (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) γράφοντας τη λέξη «ΑΛΜΩΠΟΣ» καθώς επίσης και το ονοματεπώνυμό σας και το τηλέφωνό σας.

Ή

Στείλτε μας μήνυμα στο E-Mail του Aridaia News (aridaianews@gmail.com) γράφοντας τη λέξη «ΑΛΜΩΠΟΣ» καθώς επίσης και το ονοματεπώνυμό σας και το τηλέφωνό σας.

Ή

Στείλτε μας μήνυμα στην φόρμα των σχολίων του Aridaia News (ακριβώς κάτω από την ανάρτηση) γράφοντας τη λέξη «ΑΛΜΩΠΟΣ» καθώς επίσης και το ονοματεπώνυμό σας και το τηλέφωνό σας (εννοείται πως τα στοιχεία σας δεν θα δημοσιευθούν.

Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν αύριο Σάββατο στο Aridaia News!

4 σχόλια:

  1. ωραία ιδεα παιδια! μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α ρε φουκαρα προφητακο τι εχεις να παθεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το χωριο λεγεται Προφητης και δεν ειναι φουκαρας...μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια.Λιγο σεβασμος στα χωρια δεν βλαπτει πρωτευουσιανε της επαρχιας Αλμωπιας.

      Διαγραφή
  3. ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ......δεν μας πειραζει να πληρωσουμε 5 ευρω για να δουμε το διπλο του χωριου μας μεσα στην Αριδαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News