Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Στο φινάλε χαμογέλασε η Δόξα Εξαπλατάνου

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Στο φινάλε ήρθε η λύτρωση για τη Δόξα Εξαπλατάνου που λύγισε δύσκολα με σκορ 2 – 1 τον μαχητικό Ορφέα Ριζαρίου και πήρε τους 3 βαθμούς και μαζί μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν φουριόζοι και μάλιστα ευτύχησαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ ενώ γενικά έδειξαν πιο ομάδα και είχαν κάποιες ευκαιρίες να πετύχουν κι άλλο τέρμα χωρίς όμως να τα καταφέρουν, ενώ παράλληλα οι γηπεδούχοι σιγά-σιγά ισορρόπησαν και έφτασαν στην ισοφάριση λίγο πριν το ημίχρονο με το ματς να ξεκινάει και πάλι από την αρχή.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά πίεσαν όμως σιγά-σιγά ισορρόπησαν οι φιλοξενούμενοι και μέχρι το τέλος το ματς έγινε γκραν-γκινιόλ με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω και εκεί που έδειχνε ότι το ματς πάει για την ισοπαλία οι γηπεδούχοι λίγο πριν τη λήξη σκόραραν και πήραν την μεγάλη νίκη.

Στο 3’ ο Τάσος Παπουλίδης έγραψε το 0 – 1 για τον Ορφέα όμως στο 41’ ο Θανάσης Σπάχο απάντησε για τη Δόξα γράφοντας το 1 – 1.

Στο 89’ ο νεαρός Παναγιώτης Γεωργιάδης χάρισε τη νίκη στους γηπεδούχους αφού έγραψε το 2 – 1 μέσα σε ένα πανδαιμόνιο πανηγυρισμών συμπαικτών και φίλων της Δόξας.

Διαιτητής του αγώνα ο Δημήτρης Τσίπας.

17 σχόλια:

  1. Ανανεωστε τν λελο Μέχρι τ 16. (Ποιος τν ακούει τώρα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MΠΡΑΒΟ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΕ,ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΘΩΜΑ ΗΡΕΜΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΔΩΣΑΤΕ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΑΝΑΚΑΜΠΤΕΙ.
    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. to yliko ths omadas mas einai apo ta kalytera.alla dystyxvs emeine anekmetalefto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. min menete sta liga filoi ap ton Exaplatano! Opoia omada θελει να κρατηθει στην κατηγορια πρεπει να εχει τουλαχιστον 3-4 παικταραδες.Εσεις μεσα εχετε παιδακια απο μικροτερες κατηγοριες και κανετε ονειρα.Ξυπνηστε.Ο Ορφεας εχει απιστευτα εμπειρο υλικο και σοβαρο προπονητη και μοναδικός στοχος ειναι η παραμονη μας που παρα τις απουσιες θα την πετυχουμε.Εσας ποιός σας ξεγελασε και σας επεισε οτι ειστε για πιο ψηλά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον αγαπητέ φίλε 2:30 εσάς κάποιος σας ξεγέλασε και σας είπε ότι έχετε την μεγάλη ομάδα. Είστε μια καλούτσικη ομαδούλα που δεν μπορεί παραπάνω, σας ήρθαν κάποια τυχαία αποτελέσματα και αρχίσατε να κελαηδάτε νομίζοντας πως θα βγείτε και πρωταθλητές, υπάρχει μπροστά σας ένας ολόκληρος γύρος και προσέξτε μην βρεθείτε προ εκπλήξεων.
      Όσο για αυτούς που εσείς θεωρείτε ΜΙΚΡΟΥΣ, σας σ κ ό ρ π ι σ α ν στην ακυρολεξία μέσα στο γήπεδο, που αν δεν ήσασταν όπως συνήθως τυχερή το αποτέλεσμα θα ήταν μεγαλύτερο.
      Βιαστήκατε να βγάλετε πολύ γρήγορα αποτελέσματα όλοι σας για την πορεία της ΔΟΞΑΣ!!

      Διαγραφή
    2. mallon 2.30 esy eisai aytos pou grafh s ola ta site. . mia bdomada xionia eixame sto ghpedo k paiksame me dyo proponhshs (sto xioni) esy pou exeis tous paiktarades blepoume ti kala ta pas..k mn ksexnas poio polla xronia eimai apo esena sthn A1.. OSO POU LES GIA PARAMONH.. OTAN KSEKHNISATE KALA ante orfeara k ante orfeara eisatan twra mhlate gia paramonh gia gelia eiste eeee.

      Διαγραφή
  5. Η ομάδα θα συνεχίσει μόνο όταν φύγουν οι προπονητές της κερκίδας. Φτάνει με τους σαντουιτσαδες κ τις κυρίες με τα τεράστια γυαλιά Π απ'το πουθενά γίναν παράγοντες...Πετροπουλε κ Λαμπριδη είμαστε μαζί σας.. ΥΓ επιτέλους κάνατε αλλαγή τον "αρχηγό " καιρός ήταν κύριοι...καλή συνέχεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΚΤΑΡΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ....ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 3΄17 ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΜΑΓΚΙΕΣ.ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ.ΥΓ.ΑΙΣΘΗΤΗ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΛΕΜΟΝΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΑΣΑΡΙΔΗ ΚΟΥΚΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΛΕΛΟ ΑΠ ΟΤΙ ΜΑΘΑΜΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 8΄07ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΠΟΛΥ ΚΟΥΚΛΟΣ Ο ΣΑΣΑΡΙΔΗΣ.ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.ΜΙΑ ΦΑΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. koritsakia pou gragete gia ton sasaridh gia xalarwste ligo n mhn sas xalarwsw egw...kai esu pou eisai fan tou sasaridh apo ton eksaplatano ela n t t peis apo konta koritsakia mhn t grafeis mono...goustarete apo makria koritsakia...xaxaxaxaxax H NTINA EIMAI OPOIA EXEI KANENA PROVLHMA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 8 '06 έτσι είναι φίλε μου...πήραν πολύ αέρα τα μυαλά τους αλλά φταίνε αυτοί που τους τν έδωσαν.. Ας γυρίσουν στην γενέτειρα τους π τους ταιριάζει περισσότερο η κατηγορία...όπως κ στους σαντουιτσαδες Π μόνο να κράζουν ξέρουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News