Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Νικητής ο Αλμωπός - Διαμαρτύρεται ο Ορφέας Ριζαρίου

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε ο Αλμωπός μέσα στο Ριζάρι επικρατώντας με σκορ 1 – 0 του τοπικού σκληροτράχηλου Ορφέα και συνεχίζει να καταδιώκει τους πρωτοπόρους στην μάχη της κορυφής.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στα πρώτα λεπτά με τις δύο ομάδες να παίζουν ανοιχτά και να προσπαθούν για το γκολ και τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τα ηνία του αγώνα μετά τα πρώτα 15 λεπτά και να δημιουργούν πολλές φάσεις χωρίς όμως επιτυχία έχοντας μάλιστα και δύο δοκάρια με τους Παπαδόπουλος Ν. και Παντελίδη.

Στην επανάληψη το ματς ήταν ισοροπημένο, οι γηπεδούχοι είχαν διπλό δοκάρι με τον Μπράσα και τους φιλοξενούμενους πιο επικινδύνους να ψάχνουν το γκολ, αρχικά να πετυχαίνει ο Τσαουσίδης δοκάρη και τελικά στα μέσα του δεύτερου μέρους να καταφέρουν να σκοράρουν και να παίρνουν τη νίκη και τους 3 βαθμούς αφού οι γηπεδούχοι παρότι προσπάθησαν να αντιδράσουν στα τελευταία λεπτά και με αριθμητικό πλεονέκτημα μάλιστα να είχαν καθαρίσει τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο όπου ήταν σαφώς ανώτεροι και έχασαν αρκετές ευκαιρίες έστω και έτσι όμως αυτό που μετράει είναι η νίκη.

Στο 72’ ο Χρήστος Τσαουσίδης άνοιξε το σκορ γράφοντας το 0 – 1 για τον Αλμωπό με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα για χέρι και να αμφισβητούν την απόφαση του διαιτητή να κατακυρώσει το τέρμα.

Στο 75’ αποβλήθηκε ο Βαγγέλης Βακιάνης του Αλμωπού.

Διαιτητής του αγώνα ο Βησσαρίων Πασλαμούσκας με βοηθούς τους Κορώνα και Τριψιάνη.

19 σχόλια:

  1. τριτη συνεχόμενη αποβολή εις βαρος του Αλμωπού και πάλι παραπονα έχουν ? ας παίζει απ την αρχή με 9 ο Αλμωπός για να χάσει ρε παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κυριοι δημοσιογραφοι στο γήπεδο υπήρχε μια ομάδα μόνο και δεν το γραφεται.κακως.Καλή συνέχεια στον Ορφεα,θα κανει πολλές ζημιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για γελια ειναι ο αλμωπος....πραγματικα εκει στην αλμωπια πρεπει να καπνιζεται αλβανικο χαρμανι...δεν εξηγητε.....ντροπη σας να εχετε καταντησει τον μεγαλο αλμωπο σε αυτο το χαλι....καλα που ηταν ο πασλαμουσκας σημερα αλλα ως ποτε θα εκτιθεστε και θα σας βοηθανε οι διαιτητες????ως ποτε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κύριε Μπινο καλή η προσπάθεια που κάνετέ αλλά δεν τα λέτε καλά ή σας τα είπαν λάθος
    στο δεύτερο ημίχρονο μόνο μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο είχε πολλές συνεχόμενες φάσεις δυο δοκάρια ενα ολοκάθαρο ακυρωθέν γκολ και δέχτηκε ενα γκολ με χέρι
    έτσι είναι τα πράγματα χωρίς τελεία παραπάνω
    ενα θεατής στο γηπεδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα ρε... παιξατε μονοι σας (οπως λες ηταν μια ομαδα στο γηπεδο) και χασατε;;;;;; τραγικοι!!!!

      Διαγραφή
    2. αν ξερεις να διαβαζεις γραφω στο δευτερο ημιχρονο

      Διαγραφή
  5. ενας θεατης που εχει γραψει 100 σχολια λεει οτι θελει.0-3 ΕΠΡΕΠΕ να ειναι στο ημιχρονο και σηκωθηκε ο πεθαμενος Ορφεας να πει οτι ζει.Ρε φιλε.εχεις αγωνα την αλλη εβδομαδα μη χαλιεσε τοσο! Απ τον πρωταθλητη έχασες.Χαλαρωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ντροπη ρε aridaianews! Βαλατε και φωτο αυτου του ανεκδιήγητου που την εχει δει Κολινα? Η τριπλέτα σημερα ηταν σαπιλα! ΝΤΡΟΠΗ που η διαιτησία αμαυρωνει την νικη του Αλμωπου. Ενας φιλαθλος απο ΡΙζαρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ;;;;

      Διαγραφή
    2. Καλος μλκς εισαι και εσυ!

      Διαγραφή
  7. νικηστε ρε παιδια στα υπολοιπα ματς να αποδειξετε οτι εχετε ομαδαρα και σας φταιει η διαιτησια.Γιατί απεβαλε παικτη του Αλμωπού?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ήσουν εκεί ;;; δεν είδες την προβολή με τα δύο πόδια ;; τι έπρεπέ να τον κάνει ;; να μην τον βγάλει κίτρινη που ήταν δεύτερη ;; δεν σας φτάνει που δεν μέτρησε κανονικό γκολ και έκλεισε τα μάτια στο χέρι ;;

      Διαγραφή
  8. μαλλον καποιοι γραφουν υπερβολες για να δημιουργησουν εντυπωσεις.Προφανως στεναχωρεθηκαν καποιοι που περασε το τραινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. φοβερο παθος απ το Ριζαρι να μην σταματαει να σχολιαζει!!!!!!!!! τοσο πάθος ε? επι τοση ωρα πονάει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ναι...το τρενο της καρατζοβας... χαχαχαχαχαχαχαχα αντε καντε κανενα φιλικο με την θηριοπετρα που μας γινατε και ομαδα...το αθλημα ποδοσφαιρο λεγετε οτι χεροσφαιρο...με τους διαιτητες κανετε την μεγαλη ομαδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. οταν η τριτη στην κατηγορια κερδηζει με τα χιλια ζορια και με δωδεκα και δεκατρεις και δεκατεσερεις παιχτες φανταζομαι τι ομαδα ειναι αλλα μεχρι εδω ηταν ευχομαι να μεινουν μεχρι εκει αλλους βαθμους με τετοιο τροπο να μην παρουν.

    και αφου εχετε ομαδαρα του κολου δλδ γιατι δεν ειστε πρωτοι

    Υ.Γ οταν δεν ειμαστε γηπεδο δεν μιλαμε αλλα οταν ειμαστε γηπεδο μιλαμε γκε γκε τελευταιοι της κατηγοριας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News