Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Τα μοιράστηκαν... όλα ΠΑΟΚ Γιαννιτσών και Δόξα Εξαπλατάνου

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση στα Γιαννιτσά όπου ο ΠΑΟΚ και η Δόξα Εξαπλατάνου αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 1 – 1 σε έναν αγωνιστικό χώρο πραγματικό… βούρκο.

Το παιχνίδι ήταν καλό στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά όμως οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και δημιουργήθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν που βέβαια δεν αξιοποιήθηκαν λόγω αστοχίας των επιθετικών.

Παρόλαυτά οι φίλοι των δύο ομάδων έμειναν ικανοποιημένοι από το θέαμα.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς στο σκορ μάλιστα πέτυχαν ένα ακόμη τέρμα που ακυρώθηκε και υπάρχουν διαμαρτυρίες όμως ο ΠΑΟΚ ανέβηκε, πίεσε και έφτασε στην ισοφάριση λίγο πριν το τέλος με το αποτέλεσμα να κρίνεται μάλλον δίκαιο αφού και οι δύο ομάδες προσπάθησαν για τη νίκη χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Στο 54’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι και ο μόνιμος εκτελεστής Γιάννης Βασιλόπουλος έγραψε το 0 – 1 για την Δόξα, όμως στο 80’ οι γηπεδούχοι απάντησαν όταν ο Άρης Νταλής έγραψε το 1 – 1 που ήταν το τελικό σκορ.

Διαιτητής του αγώνα ο Χρήστος Παναγιωτίδης με βοηθούς τους Τσίγκογλου και Αποστολούδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News