Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Αυτοί είναι οι συλληφθέντες που εξαπατούσαν ηλικιωμένους

Δείτε τις φωτογραφίες

Στη δημοσιότητα έδωσε τις φωτογραφίες των δύο ατόμων από τους τρεις που συνελήφθησαν μέχρι στιγμής και κατηγορούνται ότι εξαπατούσαν κατ' εξακολούθηση ηλικιωμένους η Αστυνομία.

Πρόκειται για τους:

(Α) ΜΑΣΤΟΡΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος του Νικολάου και της Σεβαστοζαχαρούλας.
 
(Β) ΚΑΜΤΣΗΣ Αντώνιος του Θωμά και της Ελευθερίας.

 
Η δημοσιοποίηση των προσωπικών στοιχείων των προαναφερομένων, καθώς και των φωτογραφιών τους κρίνεται αναγκαία για τον εντοπισμό τυχόν άλλων παθόντων, την εν γένει προστασία του κοινωνικού συνόλου και ειδικότερα των ευάλωτων και ανίσχυρων ηλικιωμένων καθώς και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Οποιοσδήποτε πολίτης διαθέτει ή γνωρίζει πληροφορίες για τα πρόσωπα που απεικονίζονται στις φωτογραφίες ή που γνωρίζει οτιδήποτε σε σχέση με τις έρευνες που διεξάγονται μπορεί να επικοινωνεί με τα τηλέφωνα 2310-388349 και 2310-388355 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.

7 σχόλια:

  1. Tα παλικάρια που κλέβουν παππού και γιαγιά
    λένε στην ελεύθερη ζωή για πάντα το γειά.
    Άν τους άγγιξε η κρίση
    η κλεψιά δεν είναι λύση
    και μέσα από την φυλακή
    θα γίνουν πιό μαλακοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. προσοχή στα τσιγγανάκια που πουλάνε δήθεν στυλό και αναπτήρες.Κλεφτρόνια που κόβουν κίνηση και το βράδυ κλέβουν είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάλι τσιγγανάκια βλέπεις στον ύπνο σου, κοπελάρα μου. Έχεις καταντήσει γραφικιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. υπαρχει κανεις που διαφωνει οτι οι τσιγγανοι ειναι φορεις πολλών μικροβιων ιωσεων και επιζουν μονο με κλεψιές? ε μη τρελαθούμε.Οποιος τους θέλει ας τους παρει σπίτι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δε μου λες κοπελάρα μου είσαι τόσο ηλίθια όσο φαίνεσαι ή το παίζεις;
    Σε μια είδηση που αναφέρεται σε εξαπάτηση, πώς κολλάνε οι Τσιγγάνοι, οι ιώσεις και τα μικρόβια;
    Όταν δηλαδή διαβάζει κανείς μια είδηση για τα ρεκόρ του Μέσι τσουπ! να κολλάει και την άποψη του π.χ. για τη διένεξη της Ρωμαιοκαθολικής και Ορθόδοξης Εκκλησίας; Λογικό ε;
    Εσύ πια έχεις καταντήσει ανέκδοτο. Ό,τι και να διαβάσεις ονείρωξη με Τσιγγάνους παρουσιάζεις.
    Αλήθεια, το ξέρεις το ανέκδοτο με την αρκούδα και τον κυνηγό;
    Και καλά με τα μικρόβια. Τα αντιμετωπίζουμε με αντιβιοτικά. Με την ηλιθιότητα τι γίνεται; Μέχρι να βρεθεί φάρμακο πρέπει να σε ανεχόμαστε;
    Έχεις εκτεθεί τόσο (καταγωγή -ιδεολογία- παιδικά ψυχικά τραύματα) που με την πρώτη σου αράδα κάνεις ΜΠΑΜ!!! και μας γεμίζεις χαρά.
    Συνέχισε.Σε έχουμε ανάγκη και τη νέα χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχα εισαι ολα τα λεφτα..........τωρα χωρις πλακα νομιζω ή για να πω καλυτερα οτι ειμαι 99% σιγουρη,ο ενας ειναι απο την Σκυδρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η γνωστή γραφική κοπελάρα είναι από Κρύα Βρύση.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News