Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Σημαντικό προβάδισμα για τον ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση

Ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται και στην παράσταση νίκης με 60%, τη στιγμή που η ΝΔ λαμβάνει 25%

Δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός εμφανίζεται ο Φώτης Κουβέλης και ακολουθούν ο Αλέξης Τσίπρας, ο Πάνος Καμμένος και ο Αντώνης Σαμαράς.

Προβάδισμα 4,5 μονάδων διατηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Public Issue για λογαριασμό του ΣΚΑΪ.

Καταλληλότερος για πρωθυπουργός, ο Αντώνης Σαμαράς. Στην εκτίμηση της εκλογικής επιρροής προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ με 30,5% και ακολουθεί η ΝΔ με 26%, η Χρυσή Αυγή με 10,5%, οι ΑΝΕΛ με 9,5%, το ΠΑΣΟΚ με 8%, η ΔΗΜΑΡ με 6,5%, και το ΚΚΕ με 5,5%.

Ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται και στην παράσταση νίκης με 60%, τη στιγμή που η ΝΔ λαμβάνει 25%.

Καταλληλότερος για πρωθυπουργός παραμένει ο Αντώνης Σαμαράς με 40%, τη στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας λαμβάνει το 29%.

Δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός εμφανίζεται ο Φώτης Κουβέλης με 49% των θετικών απόψεων και ακολουθούν ο Αλέξης Τσίπρας με 44%, ο Πάνος Καμμένος και ο Αντώνης Σαμαράς με 40% έκαστος, η Αλέκα Παπαρήγα με 26%, ο Ευάγγελος Βενιζέλος με 24% και ο Νίκος Μιχαλολιάκος με 17%.

Δημοφιλέστερο κόμμα εμφανίζεται η ΔΗΜΑΡ, η οποία λαμβάνει το 45% των θετικών απόψεων, ενώ ακολουθούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 43%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 41%, η ΝΔ με 35%, το ΚΚΕ με 27%, το ΠΑΣΟΚ με 21% και η Χρυσή Αυγή με 19%.

Το 35% των ερωτηθέντων προτιμά μία κυβέρνηση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, έναντι του 23% που επιθυμεί μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το 37% απαντάει «καμία από τις δύο εκλογές».

Το 62% των πολιτών πιστεύει ότι η χώρα θα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές τη στιγμή που το 30% θεωρεί ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία.

---
Πηγή: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News