Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

ΕΛΓΑ: Πότε θα πληρωθούν οι αγρότες της Πέλλας

Ιορδάνης Τζαμτζής: «Στις 15 Δεκεμβρίου θα πληρώσει ο ΕΛΓΑ ζημιές που αφορούν τον Νομό Πέλλας»

Μετά από επαφές που είχε ο Βουλευτής Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής με το τοπικό Υποκατάστημα ΕΛΓΑ Βέροιας και τη συνάντηση που είχε σήμερα Δευτέρα 10-12-2012 με τον Πρόεδρο ΕΛΓΑ κ. Θεόδωρο Σαρρή σχετικά με τις πληρωμές αλλά και την έκδοση των πορισμάτων για εκτίμηση ζημιών στο Νομό Πέλλας, προς ενημέρωση των αγροτών αναφέρει τα εξής:

α) Για τα πορίσματα, το Τοπικό Υποκατάστημα ΕΛΓΑ Βέροιας προσπαθεί με γρήγορους ρυθμούς και με την συνδρομή υπαλλήλων από τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Πέλλας και Ημαθίας να τα καταγράψει και αυτά αφενός μεν να σταλούν προς ενημέρωση των δικαιούχων αγροτών, αφετέρου να μπουν μέσα από την μηχανοργάνωση στις λίστες πληρωμής. Σύμφωνα με την Γεωπόνο ΕΛΓΑ κα. Παππά, μέχρι τέλος Ιανουαρίου, οι διαδικασίες αυτές θα έχουν ολοκληρωθεί. Ταυτόχρονα, οι περισσότερες περιοχές του νομού Πέλλας θα έχουν προωθηθεί για πληρωμή μέχρι τις γιορτές των Χριστουγέννων.

β) Για τις πληρωμές ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Θεόδωρος Σαρρής τόνισε στον κ. Τζαμτζή ότι θα γίνουν δύο πληρωμές που αφορούν ζημιές που προκλήθηκαν στο νομό Πέλλας, η μία πληρωμή θα πραγματοποιηθεί στις 15-12-2012 και θα πληρωθούν κατά βάση τα κεράσια και ακόμα θα πληρωθούν λίγα νεκταρίνια και ροδάκινα. Ο Οργανισμός θα πραγματοποιήσει την δεύτερη πληρωμή πριν από τα Χριστούγεννα στην οποία θα πληρωθούν ζημιές ροδάκινων και άλλων παραγωγών.

3 σχόλια:

  1. παραμύθι, παραμύθι, παραμύθι φτάνει πια !
    τα πορίσματα δεν έχουν έρθει ακόμη απο τον Μαϊο και θα προλάβουν τώρα μεσα στις γιορτές που θα έχουν αδειες οι υπάλληλοι?
    η διαδικασία ειναι η εξής:
    ερχεται πρωτα το πόρισμα των ζημι΄ων ο αγρότης έχει 10-15 ημέρςες προθεσμία να υποβάλει ένσταση και μετά απο 15 ημέρες επιστρέφονται τα πορίσματα στον ΕΛΓΑ και μπαινουμε στην διαδικασία των πληρωμών σε 1 με 1,5 μήνα μετά.
    ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ
    Απλά τώρα στις γιορτές για να απαλύνουν τον πόνο μας που δεν έχουμε φράγκα, μας πουλάνε ξανά ελπίδα με ανακοινώσεις, θα ακολουθήσει βέβαια και συνάντηση με τον διοιηκητή του ΕΛΓΑ κλπ κλπ
    καθε χρόνο τα ιδια
    ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ
    γιατι απομ τον Μαϊο δεν έδειξαν ενδιαφέρον τα λαμόγια?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγάλη διαδικασία! ένα τηλέφωνο να κάνεις στον ΕΛΓΑ και πληροφορήσε όλα αυτά που βγάζεις.
    Όμως αυτό που λες ότι οι διαδικασίες θα ολοκληρωθούν τον Ιανουάριο και θα πληρωθούμε τον Δεκέμβριο δεν έχει ξανακουστεί ποτέ στα χρονικά!
    Μήπως έχεις μπερδευτεί; Πάντως εγώ σε ευχαριστώ που πήγες και δεν έφυγες αφήνοντας μια επιστολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΑΠΟΡΙΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕ ΒΓΗΚΑΝ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News